Ja disponible a plataformes digitals “Canta”, de Judit Neddermann

Divendres 22 de gener es va donar a conèixer i ja està disponible a les plataformes digitals la cançó “Canta” de Judit Neddermann. Es tracta del tercer single del nou àlbum, que serà el quart, de l’artista vilassarenca anomenat “Aire”, que editarà Universal i Música Global i sortirà a la venda properament .

Està molt il·lusionada amb aquest projecte musical,  que inicia una nova etapa en la seva trajectòria musical i ens ha parlat sobre aquest tercer single de l’àlbum, “Canta” . La peça és un homenatge a la música, està interpretada én català, castellà i portuguès i expressa que és molt més important l’emoció i la veritat que hi ha darrere de cada cançó que el codi lingüístic utilitzat i el fet de saber escoltar i captar l’emoció de l’artista que està cantant.       

Ens ha explicat que el procés d’enregistrament d’aquesta peça  i de la resta de peces ha anat molt bé i està molt satisfeta del treball dels músics que han participat en la gravació, que són Pau Figueres a les guitarres, Adri González al sintetitzador, Isaac Coll al baix elèctric, Antonio Sánchez a la percusió i Arnau Figueres a la bateriai percusió  i com a productor de la cançó i del disc.

Fins ara s’havien donat a conéixer dos singles:” Siento que vuela” I “Luna”.

La vilassarenca ha editat anteriorment tres discos en solitari, Nua , Un segon Tot el que he vist  i ha participat en diversos projectes.

Si vols seguir de prop la música d’aquesta artista vilassarenca, pots visitar el seu web  juditneddermann.com i el seu perfil a les xarxes socials.