Isaac García-Oses ha estat escollit alcaldable del PSC a les properes eleccions municipals

32 anys. Doctor en història. Isaac García-Oses. Ell és l’alcaldable per part del Partit dels Socialistes de Catalunya per a les eleccions municipals del darrer diumenge de maig de l’any vinent. Reflexió i diàleg són les seves eines de treball. Ja està treballant per perfilar els eixos del seu partit per a la propera cita electoral confeccionant un equip que barrejarà cares noves amb experiència contrastada. Vol un Vilassar de Mar millor, diu.

García-Osses, que treballa en l’administració del Centre d’Atenció Primària de Premià de Mar, explica que, des de ben petit, ha respirat socialisme a casa seva.

Ara, és al capdavant del Partit dels Socialistes de Catalunya de cara a les municipals del 28 de maig de 2023. Agafa el repte després d’un llarg procés de reflexió, durant uns mesos, de converses amb la família i companys de partit, valorant pros i contres.

La seva motivació, la seva filla i la possibilitat de poder contribuir a deixar un Vilassar de Mar millor, més amable, més agradable.

Escolta l’entrevista realitzada a l’espai “Parlant de tot” aquest dimarts 21 de juny:

Vilassar de Mar té una forta tradició d’alcaldes socialistes. Tres des de la instauració de la democràcia.

Ens explica quina és la recepta que té pensada per a Vilassar de Mar: seure, escoltar, parlar i dialogar, amb les entitats i resta de formacions polítiques, menys amb l’extrema dreta, ha puntualitzat . Aquesta és la seva veritable línia vermella.

Isaac García-Oses promet un equip que barregi joventut i experiència. Enumera algunes de les principals qüestions que, segons ell, hauria de millorar a Vilassar de Mar: habitatge, seguretat, millora de carrers, accessibilitat, entre d’altres.

Ja hem conegut, doncs, un xic més Isaac García-Oses, cap de llista del Partit dels Socialistes de Vilassar de Mar de cara al 28 de maig de l’any vinent.