Internet per 15 euros al mes

Els ciutadans de Vilassar de Mar podran gaudir de servei d’Internet de banda ampla a preus reduïts. L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha concedit l’explotació de la banda ampla municipal a l’empresa Netcorman que oferirà el servei d’Internet d’alta velocitat (ADSL 1Mbts) amb tecnologia WiMAX per 15 euros al mes (IVA inclòs). A partir del 14 d’abril, totes les persones residents a Vilassar de Mar podran sol·licitar l’alta a aquest servei.

El projecte ha estat promogut per la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per possibilitar l’accés a la Societat de la Informació a tots els ciutadans de Vilassar de Mar.

Els interessats a contractar aquest servei s’hauran d’adreçar a l’Ajuntament que és qui coordinarà les peticions amb l’empresa adjudicatària, Netcorman, responsable de desplegar i explotar la xarxa, així com de la instal•lació i el servei tècnic. El servei es pot sol·licitar via web www.vilassardemar.cat/internet, per correu electrònic a l’adreça internet@vilassardemar.cat, o al telèfon de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (Tl. 93 754 24 00).

Leave a Reply