Inscripcions per al Getting Contacts!©, jornada de contactes entre empresaris locals

Els empresaris de Vilassar de Mar tindran l’oportunitat, en una sola tarda, d’ampliar la seva xarxa de contactes –amb nous clients, proveïdors i col•laboradors– d’una manera fàcil, directa, econòmica i sense desplaçar-se del seu propi municipi.

Serà el 3 de juliol a través del Getting Contacts!©, la primera jornada de contactes entre professionals de Vilassar de Mar organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament que té com a objectiu ampliar, enfortir i generar els contactes entre empreses i crear una autèntica xarxa.

La regidoria de Promoció Econòmica vol tenir un paper més actiu en la cohesió del teixit empresarial local, promovent el contacte i enfortint la relació entre empreses, comerciants, professionals, associacions empresarials, patronals i representants del sector agrícola i de flor i planta. Aquest és el motiu d’organitzar aquesta jornada que tindrà lloc al Mercat de la Flor el proper 3 de juliol, de 15 a 20 hores.

Pel que fa al funcionament, els participants, en el moment d’ inscriure’s, ompliran un senzill qüestionari indicant les empreses o els sectors amb què estan interessats en contactar per establir relacions comercials, col•laboracions, etc. A partir d’aquesta informació, s’organitzaran entrevistes curtes o petites trobades en grup per conèixer directament a altres empresaris del municipi i fer un primer contacte amb l’objectiu d’aprofundir posteriorment en possibles relacions comercials.

La regidora de Promoció Econòmica, Débora Jover-Santiñà, explica que es pretén crear un autèntic teixit empresarial a través de la interrelació d’empreses, comerciants, professionals i productors agrícoles. “El que esperem és que aquesta primera jornada generi en un futur proper col•laboracions, projectes i inversions que s’estableixin al municipi”.

Informació i inscripcions: Carme Gómez Pujol i Anna Vergés Sieiro. Tl. 937540500; c/e: gomezpc@vilassardemar.cat; Fax: 937540501. El full d’inscripció es pot descarregar al web municipal www.vilassardemar.cat.

Leave a Reply