Inscripcions obertes al taller ‘Cuina sense pares’ dirigit a joves a partir de 14 anys

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, organitza al novembre el taller demostratiu “Cuina sense pares”. Aquest taller, dins de la comissió d’estils de vida saludables, s’adreça a joves a partir de 14 anys, amb l’objectiu d’introduir-los en el món culinari i promoure entre els adolescents una alimentació saludable.

El taller explicarà d’una manera molt senzilla com posar en pràctica una alimentació saludable. I és que dades recents assenyalen un augment de sobrepès i obesitat en la població jove. Al voltant d’un 29% dels joves, nois i noies d’entre 14 i 17 anys, presenten excés de pes derivat de la mala alimentació i de la manca d’activitat física.

El taller, gratuït, es farà el 28 de novembre, de 18 a 20 h, a Can Jorba. Les inscripcions es poden fer fins al 18 de novembre, al mateix equipament juvenil (horaris: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h, excepte dimarts que està tancat). En aquest taller demostratiu els participants aprendran a fer: gaspatxo, salmó a la salsa tàrtara i fruites del temps.

Durant el transcurs de la jornada també es donarà a conèixer el web www.cuinasensepares.cat, que conté un seguit de consells sobre diferents aspectes bàsics de l’alimentació, així com també una proposta de menú setmanal amb les seves receptes de dinars i sopars fàcils, ràpids i econòmics, per motivar els joves a entrar en el món de la cuina i posar-se el davantal.

Leave a Reply