Inscripcions al Casal d’Estiu de Tucutuc

El Casal d’Estiu de la ludoteca Tucutuc prepara un estiu 2021 molt especial per als nens i nenes de 3 a 12 anys. Un emocionant viatge arreu del món per descobrir nous continents i noves cultures cada setmana per tal de poder gaudir d’una visió global i enriquidora del nostre planeta.


Així, s’han preparat un munt d’activitats: tallers, manualitats, festes hollis, excursions, remullades, visites a la platja, danses, experiments i esports: un menú d’allò més complert i atractiu conforma l’àmplia oferta del Tucutuc per aquest estiu.


A més, amb uns preus d’allò més interessants. Atenció perquè del 28 de juny al 31 de juliol costa 150 euros, si, en canvi, vols acabar el 16 de juliol, el preu és de 110 euros. En canvi, només val 70 euros si l’opció escollida va del 19 de juliol al 31 de juliol.


Per a més informació, pots trucar, en horari de dilluns a divendres, de 4 a 8 del vespre al telèfon 93 750 65 47, enviar un correu electrònic a infotucutuc@gmail.com o visitar la ludoteca ubicada al barri del Barato, al carrer de Quatre Camins 7-11 de Vilassar de Mar.