Fins el 6 de setembre, inscripcions a les activitats formatives per a la gent gran del darrer trimestre

La Regidoria de Gent Gran torna a posar en marxa el programa municipal d’activitats formatives per a la gent gran amb cursos i tallers per millorar la qualitat de vida de la gent gran i promoure un envelliment actiu i saludable. Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud d’inscripció des de dilluns 2 al divendres 6 de setembre a Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40), de 9 a 14 h.

En total s’han programat una quinzena d’activitats: coordinació i activació muscular, ball country, txi-kung, relaxació i meditació, ball en línia, Això serà cosir i cantar, taller Decorem el Nadal, taller de patchwork nadalenc, anglès per a principiants, marxa nòrdica, ganxet i mitja, gimnàstica en sec, piscina, aula de manteniment de la memòria i taller de la memòria de 1r nivell.

Les activitats estan adreçades a les persones majors de 65 anys i menors de 65 anys que acreditin ser pensionistes i estar empadronades a Vilassar de Mar. Les activitats i tallers que tinguin més demanda que places disponibles aniran a sorteig. El divendres 20 de setembre es podran consultar al departament de Serveis Socials els llistats de persones amb plaça assignada per cada activitat, així com l’ordre de llista d’espera i la data d’inici corresponent.