Oberta la inscripció al Juliol Jove

Ja estan obertes les inscripcions al Juliol Jove, el programa de la Regidoria de Joventut que, durant el mes de juliol, ofereix sortides i tallers gratuïts o a preus reduïts per al jovent de Vilassar de Mar d’entre 12 i 17 anys. Hi ha previstes cinc sortides a preus reduïts i nou tallers gratuïts, a més dels tres tornejos esportius municipals (vòlei platja, bàsquet 3×3 i tennis platja) de l’Estiu Actiu.

Entre les sortides previstes, hi ha una sortida a PortAventura, que es farà el 7 de juliol i permetrà gaudir del parc d’atraccions més gran de Catalunya per només 35 euros, amb entrada i viatge en autocar, i una altra al WaterWorld de Lloret de Mar, a un preu de 15 euros. D’entre totes les persones inscrites abans del 30 de maig, es farà un sorteig de les places disponibles. Aquestes sortides tindran descompte per a famílies nombroses o monoparentals, per a persones desocupades o amb garantia juvenil, per a persones amb grau de discapacitat, en seguiment de Serveis Socials o amb beca d’estudis.

Altres sortides, que no requeriran de sorteig, són la de caiac, el dia 11 de juliol, a un preu de 15 euros; la de pàdel surf el dia 17, a un preu de 20 euros i la del Bosc vertical el dia 25, a un preu de 15 euros.

El programa del Juliol Jove inclou també tallers gratuïts a l’equipament municipal de can Jorba. Són quatre tallers de cuina (gelats, sushi, gofres i de supervivència), dos de robòtica, dos de laboratori d’art (bijuteria i decoració de tasses) i un d’escalèxtric. També hi haurà els tres tornejos esportius municipals previstos dins l’Estiu Actiu: vòlei platja, el 6 de juliol; tennis platja, el 14 de juliol i bàsquet 3×3, el 20 de juliol.

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través de l’App Vilassar de Mar (apartat VEDEEMA) i disposen d’una llista d’espera, per si s’allibera alguna plaça. La programació es pot consultar al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament, així com a l’Instagram de Joventut, @joventutvdm.

Programació d’activitats:

3 de juliol
De 16.30  a 18.30 h Taller de cuina de gelats. Gratuït. L’Eulàlia Agustí ens ensenyarà a fer gelats amb ingredients saludables i de temporada. Places per a 15 joves, d’entre 12 a 17 anys. Can Jorba. Inscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç.

4 i 18 de juliol
D’11 a 13 h Taller de robòtica. Gratuït. Conjuntament amb Edukem-nos, hem organitzat un taller de dues sessions de robòtica per construir el nostre robot amb peces de Lego. Aprendrem a donar-li ordres amb un programa informàtic. Places per a 10 joves, d’entre 12 a 17 anys. Carrer Santa Maria, 44. Inscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç.

5 i 12 de juliol
D’11 a 13 h Taller de laboratori d’art. Gratuït. En companyia de la dibuixant Olga Artigas realitzarem dues sessions dedicades al laboratori d’art. La primera, de bijuteria i la segona, per decorar tasses de ceràmica. Places per a 15 joves, d’entre 12 a 17 anys. Can Jorba. Inscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç.

6 de juliol
XXI Torneig de vòlei platja 4X4 
Edats: infantil-cadet (de 12 a 16 anys) i absoluta (a partir de 17 anys). 
Horaris: dissabte 6 de juliol, a partir de les 10 del matí. 
Lloc: platja del Club Nàutic. 
Preu: 25 € per equip. 
Informació i inscripcions: Pavelló d’Esports Municipal Paco Martin, tel. 937500884. Per fer la inscripció: fer ingrés indicant el nom de l’equip al núm. de compte ES04 0081 1895 4500 0101 2405 i enviar el resguard d’ingrés i el full d’inscripció a voleivilassar@gmail.com. Data límit: 4 de juliol. 
Observacions: els equips poden ser masculins, femenins o mixtos.

7 de juliol
Sortida a PortAventura

Enguany es realitzarà un sorteig amb totes les persones o grups que s’hagin inscrit durant el període de preinscripció (fins al 30 de maig). Preinscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç. El sorteig es durà a terme el dimecres 5 de juny, a les 16 h, a l’equipament municipal de Can Jorba.
La preinscripció s’ha de fer per grups de màxim 4 persones, indicant el nom del grup. Tindran prioritat les persones empadronades a Vilassar de Mar. Per tant, els grups que tinguin una persona no empadronada a Vilassar de Mar passaran a llista d’espera automàticament.
Del 6 al 12 de juny, a qui li hagi tocat el sorteig haurà de fer l’autorització familiar i el pagament via transferència bancària. A partir del 13 de juny, si sobren places, es farà repesca dels grups que hagin quedat en llista d’espera.

 • Dia de la sortida a PortAventura i punt de trobada: 7 de juliol, 7.45 h, a la cruïlla de l’av. Lluís Companys/c. Sant Artur. Sortida: 8 h
 • Tornada: 23h i arribada a Vilassar de Mar a la 1 de la matinada.
 • Caldrà portar: roba còmoda, gorra, crema solar, aigua, dinar, berenar i sopar. 
 • Preus: Preu general: 35 euros per persona. Descompte família nombrosa o monoparental: 28 euros. Descompte persona desocupada o garantia juvenil: 21 euros. Descompte seguiment Serveis Socials o beca d’estudis: 7 euros. 
 • Nota informativa: els descomptes aplicats s’hauran d’acreditar amb la documentació corresponent.

10 de juliol
De 16.30 a 18.30 h Taller de cuina de sushi. Gratuït. Amb l’Eulàlia Agustí aprendrem a cuinar peces riques de sushi. Places per a 15 joves, d’entre 12 a 17 anys. Inscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç.

11 de juliol
Activitat aquàtica: caiac
Activitat aquàtica de caiac amb Maresme Waves, al Masnou. Comptarem amb un total de 20 places, dirigides a joves d’entre 12 a 17 anys. El cost de l’activitat és de 15 € per persona i la data límit per comprar l’entrada és fins al 28 de juny.  Compra d’entrades.

 • Punt de trobada: A les 9 h, a l’estació de tren Vilassar de Mar. 
 • Horari: de 9 a 13 h (l’activitat té una durada de dues hores).
 • Cal portar: crema solar, banyador, tovallola, esmorzar saludable, aigua.
 • Entrades disponibles a través de l’APP de Vilassar de Mar (apartat VEDEEMA).

14 de juliol
XIX Torneig de tennis platja per parelles
Edats: a partir de 14 anys. 
Horaris: diumenge 14 de juliol, a partir de les 10 del matí. 
Lloc: platja del Club Nàutic. 
Preu: 6 € per jugador/a. 
Informació i inscripcions: Pavelló d’Esports Municipal Paco Martin, Tel. 937500884. Inscripcions al web xpalas.com, fins al 12 de juliol. 
Observacions: hi haurà tres categories diferenciades per nivells; les parelles poden ser masculines, femenines o mixtes.

16 de juliol
De 16.30 a 18.30 h Taller de cuina de gofres. Gratuït. Amb la companyia de l’Eulàlia Agustí cuinarem uns gofres dolços amb ingredients de temporada. Places per a 15 joves, d’entre 12 a 17 anys. Can Jorba. Inscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç.
 
17 de juliol
Activitat aquàtica: paddle surf + bigsup
Hem organitzat l’activitat aquàtica de paddle surf i bigsup amb Maresme Waves, al Masnou. Comptarem amb un total de 20 places, dirigides a joves d’entre 12 a 17 anys. El cost de l’activitat és de 20 € per persona i la data límit per comprar l’entrada és fins al 28 de juny. Compra d’entrades.

 • Punt de trobada: A les 9 h, a l’estació de tren Vilassar de Mar. 
 • Horari: de 9 a 13 h (l’activitat té una durada de dues hores).
 • Cal portar: crema solar, banyador, tovallola, esmorzar saludable, aigua.
 • Entrades disponibles a través de l’APP de Vilassar de Mar (apartat VEDEEMA).

19 de juliol
D’11.30  a 13.30 h Competició d’escalèxtric. Gratuït. No deixis passar l’oportunitat de sentir emoció i adrenalina en estat pur i participa al campionat d’escalèxtric. Podreu mostrar la vostra habilitat fent derrapar els cotxes pels circuits de ral·li per on es disputarà el campionat, i la persona més ràpida s’endurà un premi! 
Tant el comandament com els cotxes seran facilitats per l’organització. Simplement, cal inscripció a través de l’APP de VDM (apartat VEDEEMA). Inscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç.

20 de juliol
XXII Torneig de bàsquet 3×3 
Edats: mini (nascuts el 2012-2013), infantil (nascuts el 2010-2011), cadet (nascuts el 2008-2009), júnior (nascuts el 2006-2007) i absoluta (nascuts abans del 2006). Horaris: dissabte 20 de juliol, a partir de les 10 del matí.
Lloc: Poliesportiu la Bòbila. 
Preu: 5 € per jugador/a. 
Informació i inscripcions: Pavelló d’Esports Municipal Paco Martin, tel. 937500884. Inscripcions al Poliesportiu la Bòbila, fins al 18 de juliol, dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19.30 h. 
Observacions: torneig obert a categories masculines i femenines.

23 de juliol
De 16.30  a 18.30 h Taller de cuina de supervivència. Gratuït. En companyia de l’Eulàlia Agustí aprendrem a cuinar plats senzills. Places per a 15 joves, d’entre 12 a 17 anys. Can Jorba. Inscripcions a través de l’APP VdM o l’enllaç.

24 de juliol
Sortida a Waterworld

Enguany es realitzarà un sorteig amb totes les persones o grups que s’hagin inscrit durant el període de preinscripció (fins al 30 de maig). Preinscripció a través de l’APP VdM o l’enllaç. El sorteig es durà a terme el dimecres 5 de juny, a les 16 h, a l’equipament municipal de Can Jorba.
La preinscripció s’ha de fer per grups de màxim 4 persones, indicant nom del grup. Tindran prioritat les persones empadronades a Vilassar de Mar. Per tant, els grups que tinguin una persona no empadronada a Vilassar de Mar passaran a la llista d’espera automàticament.
Del 6 al 12 de juny, a qui li hagi tocat el sorteig haurà de fer l’autorització familiar i el pagament via transferència bancària. A partir del 13 de juny, si sobren places, es farà repesca dels grups que hagin quedat en llista d’espera.

 • Dia de la sortida i punt de trobada: 24 de juliol, 8.45 h a la cruïlla de l’av. Lluís Companys/c. Sant Artur. Tornada al mateix punt de trobada a les 20 h.
 • Preus: Preu general: 15 euros per persona. Descompte família nombrosa o monoparental: 12 euros. Descompte persona desocupada o garantia juvenil: 9 euros. Descompte per a persones amb grau de discapacitat: 9 euros. Descompte seguiment Serveis Socials o beca d’estudis: 3 euros. 
 • Nota informativa: els descomptes aplicats s’hauran d’acreditar amb la documentació corresponent.

25 de juliol
El Bosc vertical

Sortida al Bosc vertical, de Mataró. Comptarem amb un total de 25 places, dirigides a joves d’entre 12 a 17 anys. El cost de l’activitat és de 15 € per persona i la data límit per comprar l’entrada és fins al 28 de juny. Compra d’entrades.

 • Punt de trobada: A les 9.15 h a la cruïlla de l’av. Lluís Companys/c. Sant Artur.
 • Horari: de 9.15 a 13 h (l’activitat té una durada de tres hores).
 • Cal portar: crema solar, roba còmoda, esmorzar saludable i aigua.
 • Entrades disponibles a través de l’APP de Vilassar de Mar (apartat VEDEEMA).