Oberta la inscripció a la formació del projecte en línia “Tecnologia i sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme”

 

Vilassar de Mar forma part del projecte Tecnologia i Sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme, que té com a objectiu dur a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de la reactivació econòmica, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament digital de les persones i les empreses del sector de la construcció cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari. Entre les actuacions, formacions en línia com aquesta de metodologia BIM.

La majoria dels professionals del sector de la construcció ja han sentit a parlar de Building Information Modeling (BIM), però què és exactament i per què és important BIM?

Atès que els governs i els clients de tot el món exigeixen cada cop més l’ús de la metodologia BIM en els seus projectes, és important conèixer-ne els conceptes bàsics. BIM és una metodologia de treball digital que utilitza models 3D digitals com a base per planificar, dissenyar, gestionar i construir projectes.

Què aprendràs de BIM?

  • Què és BIM com metodologia de treball
  • Per a qui? Tots els agents involucrats en un procés constructiu
  • Com es treballa? De forma col·laborativa
  • Quan? Durant tot el cicle de vida d’un edifici
  • Què ens aporta? Facilita el treball amb els diferents agents, agilitzant els seus processos.

Què aprendràs de competències digitals?

  • Cerca, gestió i anàlisi d’informació (contrastar i verificar la informació, organitzar-la amb eines digitals i extreure conclusions per poder prendre decisions)
  • Comunicació i col·laboració a través de mitjans digitals (plataformes col·laboratives digitals, xarxes socials, fòrums, desenvolupament d’estratègia de comunicació interna i externa)

La formació en línia es farà els dies 28,29 i 30 de novembre de 2022, de 9 a 12 h i l’ 1-2 de desembre de 2022, de 9 a 13 h.

La inscripció s’ha de realitzar a través d’aquest enllaç