Inici de les obres per reordenar l’entorn de la cruïlla del carrer Santiago Rusiñol amb la Riera d’en Cintet

Aquesta setmana és previst l’inici de les obres del projecte de reordenació de l’entorn de la cruïlla del carrer Santiago Rusiñol amb la Riera d’en Cintet. Actualment el carrer Santiago Rusiñol queda tallat al trànsit a l’alçada de la Riera d’en Cintet i amb l’actuació es farà la connexió dels dos carrers per tal que puguin passar els cotxes i que el veïnatge d’aquesta part del poble no hagi de fer la volta actual.
En el seu dia es va fer una rampa per corregir les barreres arquitectòniques existents per als vianants però no es va fer la connexió per al trànsit rodat. L’actuació contempla l’enderroc de les rampes i escales actuals i part de la vorera i calçada es rebaixaran per tal de poder donar el pendent necessari per fer la connexió, que permetrà el pas tant de vianants com de vehicles.

El carrer de Sant Jeroni, que s’asfaltarà, passarà a ser d’una sola direcció. El pressupost de l’obra, finançat per la Diputació de Barcelona, és de 45.263,10 euros i el termini d’execució és de 3 mesos.

Reordenació cruïlla Santiago Rusiñol