Inici de la temporada futbolística 2014-2015

La temporada futbolística 2014-2015 s’obrirà diumenge 24 d’agost. El primer equip de la Unió Esportiva Vilassar de Mar, entrenat per Toni Romero, iniciarà la temporada jugant contra el Peralada. El primer partit al Camp Municipal Xevi Ramon, ubicat a la nostra localitat,   serà el diumenge, 31 d’agost contra la Muntanyesa i l’últim a casa el 5 de maig contra la UE Rubí. L’equip tancarà la temporada el 17 de maig del 2015 al Nou Sardenya contra el CE Europa.

Els derbis contra l’altre equip del Maresme, el CD Masnou, seran el 9 de novembre allà i el 5 d’abril al Xevi Ramon.

Un dels aspectes més positius del calendari és que dos dels desplaçaments més llargs, contra Peralada i Ascó (101 i 157 km, respectivament) es fan a la primera i tercera jornada. El partit a casa de la UE Figueres (98 km) es disputarà a la jornada 10, mentre que contra La Pobla de Mafumet (105 km) serà a la 36a jornada, el primer cap de setmana de maig. La resta seran partits relativament a la vora.

Durant la temporada hi haurà 3 partits intersetmanals. El primer serà el 10 de setembre, a casa contra el Cerdanyola; el segon, el 8 d’octubre al barri del Guinardó de Barcelona contra el FC Martinenc, mentre que el darrer serà el 15 d’abril a Vilassar contra el Vilafranca.