Informatius coronavirus 07-05-2020

A l’informatiu d’aquest dijous 7 de maig, a les 13h i 19h, dedicat al coronavirus, hem centrat la nostra atenció en aquestes qüestions:

-hem començat repassant les darreres mesures preses contra el coronavirus al nostre poble

-hem parlat de les accions solidàries que està realitzant Càrites al nostre municipi

-l’empresa vilassarenca Conserves Dani lliura onze tones d’aliments a col·lectius vulnerables

-el passat dilluns 4 de maig passat des de Vilassar Ràdio ens fèiem ressò del comunicat del govern sobre la Festa Major en el qual l’executiu local explicava que enguany es realizarà una festa major “adaptada a les noves circumstàncies amb activitats virtuals perquè tothom pugui gaudir de la festa alhora, sense estar condicionats pels aforaments i la distància social”. Comencen a produir-se reaccions a aquest comunicat del govern.  El PSC de Vilassar de Mar ens ha enviat una nota de premsa, de la qual ens hem fet ressò, en què ha mostrat el seu posicionament sobre el comunicat del govern. El PSC és partidari que se celebri una festa a la tardor “que mantingui les condicions de la nostra festa tradicional, segurament en format més reduït i amb adaptacions obligades”

-segueix obert el termini per demanar la prestació d’urgència que ofereix la Generalitat per a subministraments bàsics per a persones afectades per la crisi ocasionada pel coronavirus

-Endesa ha comunicat que divendres 8 de maig de 8’30 a 12’30 del migdia efectuarà un tall de submistrament elèctric en alguns trams dels  carrer Carme , Sant Pau, Camí Ral, carrer d’en Roig i els números  1 i 2 de plaça de l’Ajuntament per a realitzar treballs de millora a la xarxa.  Aquest tall afectarà només a cinquanta-sis usuaris i també les emissions de Vilassar Ràdio, que quedaran interrompudes en aquesta franja horària. 

-ens ha acompanyat al nostre informatiu Héctor Torreblanca,que juntament amb Pep Vidal  i amb Álvaro Maurín realitzen l’espai d’esports locals “La Prórroga”, que  setmanalment ens aporta el resum de l’actualitat esportiva local, no només de futbol,  sinó també de totes les altres disciplines esportives que es practiquen al nostre poble com ara hoquei o bàsquet, entre d’altres. L’Hector té dues passions en la vida: el futbol i la ràdio, que conjuga a la perfecció. Ens ha explicat com viu el confinament

-hem dirigit les nostres passes cap al Centre d’Estudis Vilassarencs. El seu president, l’historiador Alexis Serrano, ens ha explicat com han afectat les mesures de confinament de l’estat d’alarma pel coronavirus, al dia a dia de l’entitat.

-hem acabat amb l’actualitat comarcal i la predicció del temps