Informatiu coronavirus 30-03-2020 13h

A l’informatiu “Crònica” d’aquest dilluns 30 de març,a les 13h i 19h, dedicat al coronavirus:
-ens hem fet ressò de les últimes mesures que s’han pres a Vilassar de Mar, després de la publicació al BOE del Reial Decret amb les darreres mesures decretades pel govern espanyol, que endureix l’estat l’alarma.
-hem donat compte del document elaborat per Protecció Civil sobre preguntes i respostes al voltant del contingut d’aquest Reial Decret
-també hem parlat  del decret d’alcaldia de pròrroga de la gratuïtat de les zones blaves i verdes al municipi, vigent fins que acabi l’estat d’emergència. El govern de Vilassar de Mar està treballant en altres decrets, n’hem parlat amb Damià del Clot, alcalde del nostre poble.
-hem contactat amb Lluís López, inspector en cap de la Policia Local. Ens ha explicat  que, en relació al confinament, hi ha normalitat relativa, ja que hi ha un petit degoteig de persones que no compleixen amb les mesures de confinament i fa una crida a la responsabilitat.
– hem entrat de nou un dia més a una escola de primària. Avui hem conegut les mesures que han pres a l’escola Vaixell Burriac, de la mà de la seva directora Anna Robusté.
-ha estar amb nosaltres el Club Hoquei Vilassar, que ens ha explicat com treballen aquests dies de confinament
-Laura Oliva, regatista, que forma part del Club Nàutic, tenia més a prop que mai convertir-se en esportista olímpica en les Olimpíades de Tokio. Finalment els jocs es disputaran l’any que ve. La Laura ens ha fet cinc cèntims sobre com l’afectat aquesta decisió.
-en la recta final de l’informatiu hem repassat l’actualitat maresmenca i hem connectat amb el Servei Metereològic de Catalunya