Informatiu coronavirus 26-03-2020 13h

A l’espai “Crònica” d’aquest dijous 26 de març hem repassat les mesures que s’han pres a Vilassar de Mar contra el coronavirus i ens hem centrat en el document de bon veïnatge.
Lluís López, inspector de la Policia Local, ha fet balanç de les actuacions del dia d’ahir del cos policial i ha recorda el seguit de mesures i recomanacions per anar a comprar i passejar els gossos. Destaca l’estabilitat en la normalitat, després d’algunes denúncies.
Oriol Contreras des de l’OMIC, ha centrat la seva intervenció en la pròrroga de l’estat d’alarma fins l’11 d’abril a les 23.59h i en la pròrroga de mesures.
El director de l’Escola del Mar, Enric Serras, ha detallat com treballen amb l’alumnat aquests dies des de casa i quines activitats proposen
Des del govern municipal s’estan publicant un seguit de vídeos dels regidors i regidores explicant les mesures que s’han pres des de les seves àrees. Avui hem parlat del vídeo elaborat per Jordi Tapias.
Hem parlat de voluntariat. Per iniciativa popular es va engegar una iniciativa que l’Ajuntament va vehicular perquè es pogués treballar en el marc legislatiu i sobretot amb les mesures de seguretat adients davant la crisi. Avui una voluntària, la Gemma Ventura ens ha explicat la seva experiència.
Hem tractat sobre solidaritat: donacions de particulars, empreses, associacions. Ha estat a l’informatiu David Díaz, que amb un altre grup de persones com Jordi Pocurull, han imprès en 3d unes mascares protectores.
En la recta final hem fet una volta per la resta del Maresme per a conèixer l’última hora i hem tancat amb la predicció del temps.