Aquest dilluns 31 d’agost de 2020 comença el compte enrere d’un any per a l’alliberament del peatge de la C-32 que ha de culminar el 31 d’agost de 2021La Plataforma Preservem el Maresme havia de celebrar un acte al Casal Atzari per donar el tret de sortida oficiós a la cursa que hauria d’acabar amb el desmantellament de les barreres de l’autopista. L’acte s’ha hagut de suspendre per l’Ordre del Govern de la Generalitat de Catalunya de restringir les reunions a un màxim de 10 persones.

En un parell de setmanes tornen les classes. La Generalitat manté, a dia d’avui, el dilluns 14 de setembre com a data per donar el tret de sortida al curs 2020-2021. Un curs que vindrà marcat pels controls de temperatura, les mascaretes i les distàncies socials.

L’Ajuntament està portant a terme les obres de substitució del clavegueram i del ferm del carrer Enric Granados, en el tram comprés entre el carrer Colom i el del Rosari. Aquesta actuació inclourà l’aglomerat del carrer Enric Granados, des de Colom fins a la N-II. L’execució de les obres ha estat adjudicada a l’empresa Via Augusta Obres i Serveis, per un import de 198.527,57 € (IVA inclòs).

Avui i demà es porta a terme la reparació puntual de l’aglomerat de l’encreuament de Via Octaviana amb Maria Vidal. També es durà a terme la reparació d’un forat aparegut uns metres més amunt de la Via Octaviana.  Aquesta actuació tindrà una durada  de dos dies.

 Les afectacions al trànsit són les següents:_

-Al tram de Via Octaviana entre Maria Vidal i carrer Sant Lluís, es dona pas alternatiu durant dilluns i dimarts

– No es pot girar de Maria Vidal cap a Via Octaviana el dilluns.

Es permet el pas pel carrer Maria Vidal dilluns i dimarts

L’Alba i l’Andrea són les dues educadores que ha incorporat l’Ajuntament de Vilassar de Mar per conscienciar els joves de seguir les mesures anti Covid 19. Fan pedagogia pels carrers, places i parcs del nostre municipi per intentar evitar la propagació i contagi del coronavirus. Ja fa un parell de setmanes que interactuen amb grups de jovent. Ho fan a partir de les sis de la tarda i fins les 11 de la nit. Ja han detectat dues zones de Vilassar de Mar amb una alta concentració de grups de nois i noies: el Barato i el parc de la Bòbila.

Repassem les dades sobre coronavirus a Vilassar de Mar 

La Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) tanca el centre d’acollida del Masnou per a menors que migren sols. Concretament, ha estat ubicat durant gairebé dos anys a l’alberg Josep Maria Batista i Roca, conegut també com a centre Balquer, un equipament que pertany a l’Agència Catalana de Joventut. Per tant, l’edifici recuperarà la seva funció com a allotjament turístic.

El Museu de Llavaneres acull una exposició de Joan Barbarà fins el 20 de setembre de 2020