El PSC de Vilassar de Mar ha renovat la seva executiva local. La nova executiva està encapçalada per Josep Rebull com a primer secretari. Rebull explica que afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió, optimisme i amb certa preocupació pels moments complicats que estem vivint, que requereixen pactes i acords”. Ha subratllat que la nova executiva combina experiència i renovació i que està formada per persones compromeses amb el socialisme democràtic i amb una gran implicació amb Vilassar de Mar. 

Des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les Distincions PAU, proves d’accés a la universitat,   per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat de Catalunya que efectua la prova. La Distinció es concedeix a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de la PAU. Des de l’institut Pere Ribot ens han explicat que un any més tenen l’honor de tenir un alumne  que ha obtingut una Distinció PAU,  “tota una proesa que combina capacitat i esforç”. L’alumne que ha obtingut la distinció PAU d’aquest any ha estat Oriol Llenas. Parlem amb en Pau.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang diumenge 2 d’agost des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat. Es demanarà als donants que es rentin les mans i se’ls pendrà la temperatura.  Se’ls donarà un boli d’un sol ús per omplir el formular, que es pot portar emplenat de casa si es descarrega de la web donarsang.gencat.cat. Hi haurà guants i mascaretes.    

Malgrat les altíssimes temperatures que marca el mercuri aquests dies, és moment de pensar en els pessebres de Nadal. L‘associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar està a ple rendiment preparant i ultimant detalls el gran pessebre que ensenyen cada any al Bar de la Sala Carrau de Can Bisa i que fa les delícies de petits i grans.

Es prorroga fins el 7 d’agost la inscripció al Repte de l’estiu 2mil20actiu

Repassarem les dades sobre coronavirus a Vilassar de Mar corresponenents a aquest divendres

El grup de rock i pop en català Pops, nascut a principis de 2018,  oferira un concert aquest dissabte dins del cicle “·Nits d’emocions” al Sorli de Vilassar de Dalt a partir de les 9 del vespre.