Ja es coneixen les notes de les proves d’accés a la universitat, és a dir, del examens de Selectivitat. De Vilassar de Mar van realitzar-la els 122 alumnes dels dos instituts.Ara esperen a conèixer quina nota de tall hi haurà per entrar a fer una carrera o una altra el proper curs escolar 2020-21. La nota de tall se sabrà el dijous 6 d’agost. Des de Vilassar Ràdio establim contacte amb els instituts de la nostra població per saber quina valoració fan de com han anat les notes dels seus alumnes. Aquest dijous és el torn de l’institut Pere Ribot.

La vilassarenca Montse Ruiz és la nova directora del Departament de Salut de l’ONG Generación o2 (Go2) , que es dedica a fer acompanyament a malalts de l’ELA amb pocs recursos econòmics. Darrerament treballen també en donar suport al col·lectiu LGTB+I. Ens explicarà en primera persona com ha estat el procés de transformació de la seva germana bessona, que ara és en Marc. 

Demà es tanca el termini de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars. Els ajuts es poden demanar fins a aquest divendres. El període de reclamacions anirà del 17 al 21 d’agost.

Les targetes moneder vinculades als ajuts de menjador escolar deixaran d’estar actives el 31 de juliol. La regidora de Serveis Socials, Núria Arasa, ha explicat a Vilassar Ràdio que els Serveis Socials han incrementat  l’import de les targetes moneder de les famílies més vulnerables del municipi durant els mesos de juliol a setembre. Ha afegit que el govern ha pres aquesta mesura per pal·liar les situacions de risc que es poden generar en no comptar amb les beques menjador durant els mesos d’estiu.   

Experts aseguren que estem en un estiu de pocs viatges llargs i de grans despeses. Un bon alicient pot ser fer un bon dinar sense sortir de la comarca en un dels restaurants que destaca la Guía Michelin. Repassarem quins són alguns d’aquests restaurants

Continua obert el termini per participar en l’enquesta per fer la diagnosi del nou Pla Local de Joventut

Repassem les dades sobre coronavirus a la nostra localitat

Malgrat que ja tenien el cartell dissenyat, els espectacles programats i la previsió de les mesures de seguretat contra la Covid 19 més estrictes a punt, l’Ajuntament d’Argentona ha decidit curar-se en salut i suspendre la Festa Major que s’havia de celebrar de l’1 al 6 d’agost.

Mataró – TecnoCampus aplicarà ajudes de fins al 50% de la matrícula de grau per a situacions derivades de la Covid-19