L’Ajuntament de Vilassar de Mar destinarà 350.000 euros en ajuts socials de caràcter econòmic a persones que hagin estat afectades directa o indirectament per la crisi de la covid-19 i es troben en situació d’especial necessitat i/o emergència. Aquests ajuts, que complementen els que anualment atorga l’Ajuntament, es podran sol·licitar fins el proper 31 de desembre i pretenen contribuir a contenir l’empitjorament de persones o famílies en situació de carència, dificultat socioeconòmica o risc d’exclusió social en l’actual context.

En un parell de setmanes tornaran les classes. La Generalitat manté, a data d’avui, el dilluns 14 de setembre com a data per donar el tret de sortida al curs 2020-2021. Un curs que vindrà marcat pels controls de temperatura, les mascaretes i les distàncies socials.

Protecció Civil demana extremar les precaucions davant la previsió de pluges intenses generalitzades

La vacunació de la grip s’avançarà a tot Espanya a la primera meitat d’octubre pel coronavirus

Després de 21 anys celebrant-se de manera ininterrompuda, la Regidoria de Serveis Socials, prioritzant la salut de les persones, ha decidit suspendre la Setmana de la Gent Gran, que havia de celebrar-se al setembre.

Tal dia com avui, un 28 d’agost de fa 35 anys, el maresmenc Toni Sors va ser el primer dels tres catalans que va arribar, per primer cop, al cim de l’Everest; la muntanya més alta de la terra, en la mítica expedició organitzada per Caixa de Barcelona que va culminar amb el famós Hem fet el cim. Sors, de l’Agrupació Científico excursionista de Mataró, va morir, dos anys després de la fita, quan escalava el cim més complicat del món, el terrible Lhotse Shar a l’Himàlaia.

Dilluns 31 d’agost es durà a terme la reparació puntual de l’aglomerat de l’encreuament de Via Octaviana amb Maria Vidal. També es durà a terme la reparació d’un forat aparegut uns metres més amunt de la Via Octaviana.  Aquesta actuació tindrà una durada  de dos dies.

Dilluns que ve es clausurarà la illa de contenidors situada a Enric Granados amb Colom i s’instal·la una  illa de contenidors de 1.100 litres al carrer Colom, gairebé a la cantonada amb Enric Granados. Aquesta illa provisional donarà servei fins que finalitzin les obres, és a dir, durant aproximadament quatre mesos.

El pilot vilassarenc Aleix Viu Cotolí està participant, amb l’equip Easy Race, al campionat d’Espanya de Superbikes en la que és la seva primera experiència en el motociclisme de gran cilindrada. Viu ha debutat en una categoria en la que la majoria de pilots són molt experimentats per seguir aprenent de cara al futur.

Alella – L’Ajuntament cancel·la la Festa de la Verema