El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, té obert fins aquest divendres el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars (colònies i sortides escolars, llibres de text i material escolar, i menjador escolar) i d’activitats en període vacacional per al curs 2020/2021. El període de reclamacions anirà del 17 al 21 d’agost. Paral·lelament, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat obre també el termini per a la presentació dels ajuts econòmics per menjador escolar curs 2020/2021, que també s’han de sol·licitar als Serveis Socials.

El passat cap de setmana, el comitè tècnic del Procicat determinava que, per frenar l’expansió dels brots de coronavirus, se suspengués a tot Catalunya l’activitat de discoteques, sales de balls i sales de festes amb espectacles. Pel que fa a la primera corona de Barcelona, s’obliga a tancar a les 12 de la nit restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals. Per tant, Bardemar, el bar musical de Vilassar de Mar, no es veu afectat per aquesta decisió. Segueixen prenent les màximes mesures de seguretat i resten oberts tot i que no descarten que la mesura els pugui arribar a afectar en breu.

L’editorial Llibres del Delicte acaba de convocar el segon Premi Vilassar de Noir de novel.la negra. La dotació és de 2.500 euros i l’anunci del guanyador o guanyadora es farà durant la cinquena edició del festival Vilassar de Noir que se celebrarà, si la Covid 19 ho permet, al mes d’octubre. El termini de participació a aquest certamen literari és obert fins el 16 de setembre

Fins el 18 de setembre és obert el termini de participació al Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. Poden participar al Maresmusic aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme. El concert de finalistes es realitzarà el dissabte 7 de novembre a Vilassar de Mar.

Us oferim també una sèrie de consells por poder portar de la millor manera possible la calor d’aquest estiu.

L’oficina mòbil del Document Nacional d’Identitat (DNI), de la Policia Nacional, tornarà al nostre poble des de setembre fins al desembre. Les persones interessades en fer-se el DNI per primera vegada o en renovar-se’l,  han de demanar cita prèvia trucant per telèfon a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, 93 754 24 00,

Repassem les dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar, d’aquest dimarts 28 de juliol

Aquest dilluns a la matinada, Renfe va haver d’interrompre el viatge d’un tren que unia Malgrat de Mar amb Barcelona quan, a l’alçada de Mataró, un grup de vàndals va destrossar completament 35 vidres del tren. Els passatgers es van veure obligats a desallotjar el vehicle i agafar el comboi següent.

El Museu de Mataró acull una exposició l’extensa trajectòria artística de Jordi Arenas.