Ni han pogut teletreballar i tampoc s’han confinat. La Policia Local de Vilassar de Mar ha estat treballant, extremant mesures de seguretat, durant tot el període de confinament, com no podia ser d’una altra manera, atenent la població del nostre municipi. Ara segueixen al peu del canó afrontant la nova normalitat que passa per l’ús obligatori de la mascareta i respectar les distàncies de seguretat. Per explicar-nos la realitat d’aquest cos han passat pels nostres estudis Lluís López, inspector en cap i Albert Fernández, sergent de la Policia Local de Vilassar de Mar.

La Policia Local ha detingut aquest passat cap de semana tres individus que intentaven accedir a l’interior d’un establiment al carrer Sant Joan

Els 122 alumnes dels dos instituts de Vilassar de Mar, el Pere Ribot i el Vilatzara, que van fer els exàmens de la Selectivitat 2020 marcada pol coronavirus ja coneixen les notes. L’organització de les Pau va publicar, aquest cap de setmana, els resultats i, per consultar-los, només cal introduir el DNI i la contrasenya al portal d’accés a la universitat. Amb les notes ja sabudes, ara toca especular. El proper 6 d’agost se sabran quines són les notes de tall definitives per entrar a fer una carrera o altra.

Des del passat 25 de juliol s’estan duent a terme els treballs de trasllat de les vies de la línia d’ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet a l’interior de l’estructura de la futura estació de La Sagrera. Fins que finalitzin les obres, l’oferta de trens entre Malgrat de Mar i l’Hospitalet de Llobregat es redueix a 6 trens per hora i sentit en hora punta i a 4 durant la resta de la jornada. Segons la planificació vigent, no es tornarà a la normalitat fins el mes de novembre.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang diumenge 2 d’agost des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

Repassarem les dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar d’aquest dilluns

El Consell d’Alcaldies del Maresme celebrat la passada setmana ha donat llum verda a la iniciativa presentada pel Consell Comarcal del Maresme de constituir un ens per promoure i gestionar habitatge social en les seves diferents tipologies.