A l’informatiu d’aquest divendres 26 de juny hem tractat, entre altres, les següents qüestions:

-és obert el termini per sol·licitar els ajuts econòmics escolars

-oberta fins el 6 d’agost la convocatòria de subvencions per al manteniment i represa de les activitats econòmiques de la nostra localitat

-hem avançat l’ordre del dia del ple que se celebrarà dilluns que ve, de manera telemàtica

-hem recordat que si voleu informació de l’estat de la platja, podeu accedir a l’APP Vilassar de Mar (apartat: “Destacats”). Cada dia, quan comença el servei de socorrisme, l’empresa Pro-Activa actualitza les dades amb el color de les banderes, l’estat de la mar i també s’indica si hi ha presència de meduses, la temperatura i la qualitat de l’aigua i la temperatura ambient.

-l’escriptora de Mataró Care Santos signa exemplars del seu últim llibre “Seguiré els teus passos” aquest divendres 19h a la llibreria Index 

-el pilot vilassarenc Aleix Viu Cotolí participarà al campionat d’Espanya de Superbikes que començarà els dies 25 i 26 de juliol a Navarra i l’1 i 2 d’agost a Montmeló. L’Aleix ens ha explicat com ha viscut el confinament i com afronta aquest nou repte esportiu. 

-fa alguns dies que us parlàvem del vídeo “Som de mar i de munt” de la campanya de promoció turística de la comarca impulsada pel Consorci de Promoció Costa del Maresme. Aquest organisme ha demanat a tots els consistoris de la comarca el seu recolzament econòmic a la campanya “Som de mar i de munt”

-hem tingut la nostra secció dedicada a la recomanació de sèries de tv i de cinema, a càrrec de Azahara Moyano, actriu menorquina que presenta l’espai de cinema “Super Cine Exin” 

-hem fet un volt per l’actualitat del Maresme i hem ofert la predicció del temps