Dilluns que ve, 31 d’agost, començarà el compte enrere de 365 dies per a l’alliberament del peatge de la C-32 que ha de culminar el 31 d’agost de 2021. La Plataforma Preservem el Maresme havia de celebrar un acte al Casal Atzari per donar el tret de sortida oficiós a la cursa que hauria d’acabar amb el desmantellament de les barreres de l’autopista. L’acte s’ha hagut de suspendre per l’Ordre del Govern de la Generalitat de Catalunya de restringir les reunions a un màxim de 10 persones. Més d’una cinquantena de persones i entitats ja havien anunciat la seva presència al Casal popular Atzari. Per tant, l’acte, carregat de simbolisme, es traslladarà a Mataró en el marc de la Setmana de la Mobilitat.

Al setembre es realitzarà la matriculació per a l’oferta formativa de l’escola municipal d’adults Els Ametllers, de Vilassar de Mar, per al pròxim curs 2020-2021. Tots els cursos es faran a la tarda. Les dates de matriculació són el 7 i 8 de setembre de 2020 per a les persones que hagin fet la preinscripció al juny i a partir del 9 de setembre s’obrirà la matrícula per a la resta, fins a omplir els cursos.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar està portant a terme el procés de diagnosi per tal fer el nou Pla Local de Joventut, que recollirà les polítiques de joventut a desenvolupar en els pròxims anys al municipi.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang diumenge 6 de setembre des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat. Es demanarà als donants que es rentin les mans i se’ls pendrà la temperatura.  Se’ls donarà un boli d’un sol ús per omplir el formular, que es pot portar emplenat de casa si es descarrega de la web donarsang.gencat.cat. Hi haurà guants i mascaretes.    

La cantant vilassarenca Laia dels Vents està preparant el seu nou treball discogràfic, anomenat “Retorn a casa”, i ha obert un procés de crowdfunding, és a dir, de micromecenatge,  per a totes aquelles persones que vulguin donar-li un cop de mà amb les seves aportacions econòmiques en el procés de  publicació d’aquest nou disc.

Vilassar de Dalt suspèn tots els actes de la Festa Major dels Sants Genís

Mataró – Els ajuts per rehabilitar edificis d’ús residencial es poden demanar fins al 18 de setembre. La subvenció, que atorga la Generalitat de Catalunya i gestiona i tramita l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Mataró , està destinada a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació i la millora de la seguretat d’utilització o de l’accessibilitat.

L’Ajuntament del Masnou torna a convocar l’Audiència Pública prèvia al Ple, que és un espai participatiu en el que la ciutadania pot fer propostes, preguntar o queixar-se de forma directa a l’alcalde, els regidors i les regidores de la corporació. L’Audiència Pública no serà presencial, sino que només s’hi podrà participar telemàticament