Gairebé 50 anys. Mig segle de la seva vida ha dedicat Josep Estrada a la Unió Esportiva Vilassar. Ara, als seus 70 anys, aquest empresari, que ha fet de tot pels colors blanc-i-vermells (“menys jugar a futbol”, diu amb un somriure), penja les botes; tot i que s’afanya a assegurar que seguirà aconsellant l’actual president, en Xavi Ramon, que ha renovat el seu mandat per sis anys més. Amb ell repassem una trajectòria que, segurament, donaria per un llibre. Història viva de la Unió Esportiva Vilassar

L’Ajuntament ha iniciat les obres de substitució del clavegueram i del ferm del carrer Enric Granados, en el tram comprés entre el carrer Colom i el del Rosari. L’actuació té una durada prevista de 4 mesos. El 24 d’agost es talla el trànsit al carrer Enric Granados entre Rosari i Santa Elena. Del 24 d’agost al 30 de setembre no es pot accedir als guals del carrer Enric Granados entre Rosari i Santa Elena. Del 24 d’agost al 31 d’agost es talla l’encreuament d’Enric Granados amb Rosari.

Canvis en la ubicació d’illes de contenidors amb motiu de les obres del carrer Enric Granados

La Policia Local deté dues persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació 

Després de 21 anys celebrant-se de manera ininterrompuda, la Regidoria de Serveis Socials, prioritzant la salut de les persones, ha decidit suspendre la Setmana de la Gent Gran que havia de celebrar-se al setembre.

Vilassar de Mar ja compleix amb l’objectiu català per al 2020 de recollir selectivament més del 50%

Un any més les platges mataronines del Varador i del Callao han rebut el més alt distintiu que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). És un reconeixement d’àmbit internacional que L’ICTE atorga a aquelles platges que compleixen uns alts nivells de qualitat en els serveis que presten als usuaris. Enguany a Catalunya 15 platges han obtingut aquesta certificació.

Premià de Mar – Fins al 4 d’octubre hi ha temps per presentar els treballs originals que vulguin participar en l’edició 2020 del concurs ArTardor, les bases del qual ja estan publicades al web municipal.

Cabrera de Mar – El masculí de la Unió Esportiva Cabrera, a tercera catalana