Durant el confinament i en l’especial informatiu coronavirus hem parlat gairebé cada dia amb Oriol Contreras, responsable de l’OMIC (l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor) sobre temes relacionats en consum. Ara l’OMIC ja atén per torns i per setmanes de manera presencial a l’Escola Nàutica del nostre poble. Avui Contreras passa pel nostre informatiu per fer balanç de tot plegat, i per explicar-nos quins són els casos que més tracta en aquest atípic estiu. 

Aquest cap de setmana, tal com us hem anat explicant i tal com ADIF va anunciar fa unes setmanes, el servei ferroviari patirà importants afectacions al maresme a partir del dissabte 25 de juliol, data en la qual començaran els treballs de trasllat de les vies de la línia d’ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet a l’interior de l’estructura de la futura estació de la Sagrera. Segons la planificació vigent, no es tornarà a la normalitat fins al mes de novembre.

Avui divendres, demà dissabte i diumenge nova oportunitat per veure la història del Sr. Sommer, monòlegs que interpreta l’actor vilassarenc Jordi Tomas, que de la mà de La Tropa teatre ens el presenta a l’exterior de Can Bisa.

Fer servir l’art per expressar sentiments i buscant l’evolució personal. Aquests són alguns dels objectius de l’associació “Alterarte” de Mataró, que treballa amb persones amb malalties mentals

Repassem com cada dia les dades de Coronavirus a Vilassar de Mar, que publica el Departament de Salut de la Generalitat.

Farem una volta per l’actualitat de la comarca i acabarem amb la previsió del temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.