Avui comencem parlant de les obres realitzades a Vilassar de Mar, per una banda s’ha realitzat l’obra del pas elevat al carrer Cuba amb la N-II i la reparació de l’aglomerat més deteriorat del carrer Santa Elena. També parlem de talls de carrers previstos per demà divendres. 

En aquest informatiu parlem de la celebració d’aquest St. Jordi especial, i ho farem fent un repàs als autors i autores que signaran exemplars al nostre poble de la mà de la llibreria Índex.

Avui entrem al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, de la mà de l’Ignasi Ruiz parlem de les roses, concretament els 2 milions de roses que es pretenen moure la jornada de demà, respecte a les 600.000 que es van vendre el 23 d’abril. Parlem també amb la responsable de comunicació del Gremi de Floristes, Dolors Roig, que defensa la celebració de demà encara que ciutats com Barcelona ho hagin anul·lat.

El vilassarenc Eloi Martínez Simón va ser guardonat amb el prestigiós premi “Tinet” de narrativa curta, que concedeix l’Ajuntament de Tarragona

Repassem com cada dia les dades de Coronavirus a Vilassar de Mar, que publica el Departament de Salut de la Generalitat.

Ens farem ressò també de les notícies que genera la comarca del Maresme.

Acabarem amb la previsió del temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.