L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha incorporat dues educadores comunitàries al grup d’agents cívics que fan pedagogia als carrers de la vila per intentar evitar la propagació i el contagi del coronavirus. Les dues educadores treballen amb el sector més jove de la població i de manera coordinada amb dos agents comunitaris de la Creu Roja que s’han desplegat a diferents poblacions de Catalunya arran de la campanya que va encarregar el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya a aquesta entitat. El grup de treball el completen els cinc agents cívics amb els quals compta Vilassar de Mar.

El vilassarenc Txema Puigdollers, amb la seva obra No Ho se, és un dels caps de cartell del programa del projecte Micro Sensacions que torna, aquest cap de setmana, a les instal·lacions del Club de Tennis La Llobera de Cabrils. L’èxit que l’experiència va tenir durant el mes de juliol ha motivat els seus responsables a dissenyar quatre nous passis per aquest dissabte i diumenge.

L’Ajuntament va iniciar dilluns passat les obres de substitució del clavegueram i del ferm del carrer Enric Granados, en el tram comprés entre el carrer Colom i el del Rosari. Aquesta actuació inclourà l’aglomerat del carrer Enric Granados, des de Colom fins a la N-II. L’execució de les obres ha estat adjudicada a l’empresa Via Augusta Obres i Serveis, per un import de 198.527,57 € (IVA inclòs). El 24 d’agost es tallarà el trànsit al carrer Enric Granados entre Rosari i Santa Elena. Del 24 d’agost al 30 de setembre no es podrà accedir als guals del carrer Enric Granados entre Rosari i Santa Elena. Del 24 d’agost al 31 d’agost es tallarà l’encreuament d’Enric Granados amb Rosari

Us explicarem quins canvis hi haurà en la ubicació d’illes de contenidors amb motiu d’aquestes obres

Adif està avançant en la primera fase de les obres d’infraestructura necessàries per adaptar l’esquema de vies d’estacionament d’ample convencional de l’estació de Barcelona Sants. La realització d’aquestes obres provocaran una afectació en el servei de la línea R1 de Rodalies entre les 23’45h del 21 d’agost i les 05’15h del matí de dilluns 24 d’agost i tindrà com a parada final del trajecte Plaça Catalunya, i no Sants.

Amb ganes que pilota torni a rodar, recuperar sensacions a les cames i començar a treballar per a una nova temporada a la Tercera Divisió, la Unió Esportiva Vilassar està ultimant els darrers protocols de seguretat e higiene per recuperar els entrenaments amb la vista posada en el cap de setmana de 3-4 d’octubre quan, en principi i si la Covid 19, començarà la temporada 2020-2021

Repassem les dades sobre coronavirus a Vilassar de Mar

La població de Mataró creix de nou per sobre de l’1% i la ciutat ja té 129.680 habitants

L