Avui en aquest informatiu escoltarem “Mou-te“. La cançó composta pel músic vilassarenc Enric Neddermann per l’Estiu Actiu 2020, un estiu actiu diferent per la situació sanitària i en la que hi podeu participar a través de l’aplicació gratuïta de telèfon mòbil de Vilassar de Mar.

Tal com vam avançar la setmana passada, l’associació organitzadora de les Festes del Barato ha decidit suspendre les d’aquest any, previstes com sempre a l’inici del mes d’agost.

23 de juliol, la data prevista en el calendari d’aquest estrany 2020 per la celebració de Sant Jordi. El 23 d’abril estàvem confinats. Avui parlem de les activitats previstes. Algunes d’aquestes activitats finalment no es portaran a terme com la instal·lació de parades de llibres i roses al carrer Mossèn Pere Ribot. Parlem de la resta d’activitats que passa, bàsicament per la signatura de llibres.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha començat el procés de diagnosi per tal fer el nou Pla Local de Joventut, que recollirà les polítiques de joventut a desenvolupar en els pròxims anys al municipi. Si tens de 12 a 29 anys, pots participar en l’enquesta per fer aquesta diagnosi.

Parlarem, com cada dia, de les dades del coronavirus a Vilassar de Mar i ens farem ressò també de les notícies que genera la comarca del Maresme.

Acabarem amb la previsió del temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.