Demà dijous se celebra l’especial St. Jordi, data atípica. Però arran del confinament en el qual estàvem immersos el mes d’abril ja es va anunciar la data de demà per celebrar-lo. Avui entrem al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, de la mà de l’Ignasi Ruíz, parlem de les roses, concretament els 2 milions de roses que es pretenen moure la jornada de demà, respecte a les 600.000 que es van vendre el 23 d’abril. Parlem també amb la responsable de comunicació del gremi de floristes, la Dolors Roig, que defensa la celebració de demà encara que ciutats com Barcelona ho hagin anul·lat.

L’escriptora vilassarenca Carme Rovira, presenta avui el seu poemari “Va de vida“. Finalment i de la mà de la llibreria Índex ho farà al jardí de la casa situada al carrer St. Sebastià núm. 34, amb totes les mesures de seguretat pertinents.

Aquest matí a primera hora, una persona ha perdut la vida al precipitar-se d’un quart pis al carrer Lluís Jover de Vilassar de Mar.

Recordem que des d’aquest matí i fins demà dijous el carrer Cuba amb N-II es troba tallat per les obres que es fan al pas de vianants.

A les 20 del vespre segona edició dels concerts organitzat pel Casal Popular Atzari als jardins de Can Bisa.

Els dies el 25 i 26 de juliol es produiran afectacions a la circulació de trens entre Mataró i Barcelona per les obres de la Sagrera.

Aigües de Vilassar està aplicant la reducció del 50% de la tarifa del cànon de l’aigua en la factura d’aquest juliol.

Recordem que fins al 31 de juliol, està obert el termini de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars.

Repassarem com cada dia les dades de Coronavirus a Vilassar de Mar, que publica el Departament de Salut de la Generalitat.

Ens farem ressò també de les notícies que genera la comarca del Maresme.

Acabarem amb la previsió del temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.