El Viver de Bell Lloch, una entitat amb finalitat social amb seu a Cardedeu, s’encarregarà del manteniment de l’arbrat de Vilassar de Mar. S’ocuparan dels 4.607 exemplars que conformen l’arbrat municipal ubicat a carrers, places, jardins, parcs i equipaments del nostre municipi. Des de la Fundació Viver de Bell Lloch s’ocuparan de la poda convencional, manteniment i de la poda de seguretat.

L’Hospital de Mataró ha posat en marxa una prova pilot per citar a través del mòbil les persones que s’han de fer una anàlisi de sang (unes 600 diàries). Durant els propers mesos, el centre ha de reprogramar més de 150.000 visites a causa de l’aturada que va acompanyar les setmanes més agudes de la pandèmia de la Covid-19. A fi d’agilitar tot aquest procés, i alhora estalviar el consum de paper, la citació per SMS s’ampliarà progressivament a partir de mitjans de setembre.

Adif està avançant en la primera fase de les obres d’infraestructura necessàries per adaptar l’esquema de vies d’estacionament d’ample convencional de l’estació de Barcelona Sants. El que succedirà és que entre les 23:45h de divendres 21 d’agost i les 05:15h del matí de dilluns 24 d’agost el Servei de Rodalies de la R1 finalitzarà trajecte a l’estació de Plaça de Catalunya i no continuarà fins a l’estació  de Sants.

Recordarem les properes dates de tramitacíó del DNI al nostre poble

Mataró – L’Ajuntament de Mataró comença la instal·lació de la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Cirera

Durant aquest mes d’agost, l’Ajuntament de Vilassar de Dalt retirarà de la via pública tots els contenidors d’oli usat. A partir d’ara, aquest residu es podrà dur tant a la Deixalleria la Suïssa com a la Deixalleria mòbil.

Aquest matí s’ha originat un aparatós incendi al carrer Galícia, al barri de la Llàntia de Mataró. El foc ha aparegut  en un descampat davant de la deixelleria, on hi ha una zona amb alguns horts, i ha cremat vegetació. Set dotacions  de Bombers s’hi ha traslladat per a extingir-lo.