L’Ajuntament inicia aquest dilluns les obres de substitució del clavegueram i del ferm del carrer Enric Granados, en el tram comprés entre el carrer Colom i el del Rosari. Aquesta actuació inclourà l’aglomerat del carrer Enric Granados, des de Colom fins a la N-II. L’execució de les obres ha estat adjudicada a l’empresa Via Augusta Obres i Serveis.  Durant aquesta setmana realitzen cales (és a dir, cates) i es poden produir talls puntuals. 

Al setembre es realitzarà la matriculació per a l’oferta formativa de l’escola municipal d’adults Els Ametllers, de Vilassar de Mar, per al pròxim curs 2020-2021. Tots els cursos es faran a la tarda Les dates de matriculació són el 7 i 8 de setembre de 2020 per a les persones que hagin fet la preinscripció al juny i a partir del 9 de setembre s’obrirà la matrícula per a la resta, fins a omplir els cursos.

Fins el 18 de setembre és obert el termini de participació al Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. Poden participar al Maresmusic aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme

Un jutge de Mataró va enviar a la presó, divendres passat, un home de 25 anys, i veí de la capital del Maresme, per haver comès dos robatoris. L’individu  tenia una 30ena d’antecedents per fets semblants en el seu historial.

Masnou – L’Ajuntament signa un contracte amb el cinema per anunciar-hi informació d’interès general i d’entitats durant un any

El  grup musical, nascut recentment, anomenat ProjecteJÚLIA acaba d’enregistrar el single  “El món caigut als peus”, tema previ al llançament del seu primer EP, que serà editat a principis de la tardor d’enguany. La formació musical està integrada per la vocalista Carol Romero, que composa les lletres, i el músic i guitarrista Jordi Picas, encarregat de composar la música.