Ahir a la tarda es va celebrar una nova sessió plenària, la quarta consecutiva de manera telemàtica. Dues hores de ple que resumim en aquest informatiu.

Demà dissabte estava previst a l’església de Vilassar de mar un concert de Gòspel, amb “Dona Gòspel“, que pertany a la institució “Lloc de la Dona” que és una entitat de la congregació de les Germanes Oblates que treballa al barri del Raval de Barcelona i que treballen per l’apoderament i transformació social a través del cant. Finalment ens fan saber des de la parròquia que la responsabilitat amb els repunts que hi ha a la zona d’on provenen les cantants, Barcelona i l’Hospitalet els ha fet posposar el concert.

El senyor Sommer és un monòleg creat per l’actor vilassarenc Jordi Tomàs, durant el confinament ha fet cada dia un monòleg d’un minut a través d’Instagram, ja ha iniciat les actuacions presencials, ha actuat al barri de gràcies de Barcelona i ara actuarà a Vilassar a l’espai cultural Can Bisa.

Com cada dia hem repassat les dades de Coronavirus a Vilassar de Mar, dades que publica el Departament de Salut de la Generalitat als voltants de les 13 h.

El temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.