Balanç més que excel·lent de la campanya ESTIU 2MIL20 ACTIU que ha organitzat l’Ajuntament de Vilassar de Mar i que ja ha tancat amb un total de 115 inscrits. Així doncs, 89 adults i joves i un total de 26 menors de 14 anys han gaudit amb els reptes proposats. El consistori del nostre municipi, i en un exercici de responsabilitat, va dissenyar aquesta proposta ja que, degut a la pandèmia de la Covid 19, no es van poder fer, es van suspendre, els tradicionals tornejos que organitza l’Ajuntament de Vilassar de Mar durant el mes de juliol: Volei Platja, Bàsquet 3×3 i Tennis Platja.

Aquest dijous 17 de setembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc el primer ple de l’Ajuntament de Vilassar de Mar un cop enllestides les vacances d’aquest estiu 2020 marcat pel coronavirus. La plenària, que podreu escoltar en directe per Vilassar Ràdio, serà telemàtica per les condicions de pandèmia.

Fins el proper 18 d’octubre, diumenge, es pot visitar Els Camins de l’aigua, un recorregut tècnic per les aigües de Vilassar de Mar a l’Espai Cultural de Can Bisa.

La Unió Esportiva Vilassar de Mar vol seguir reforçant el seu planter i informa que encara hi ha places per a nens i nenes nascuts entre 2012 i 2015.

Pel que fa a la informació comarcal, assenyalem que ahir va morir Sheriff Jarju, conegut com el primer negre del Maresme, a l’edat de 70 anys. Persona molt estimada a Mataró, estava molt vinculat a diferents moviments socials de la ciutat i era un referent de la comunitat centre africana ja que liderava l’associació Jama Kafo durant els darrers 40 anys. La Covid 19 ha acabat amb la vida d’aquesta persona tan estimada