Hem començat l’informatiu parlant de la celebració del ple municipal, previst per demà dijous a les 19 h i que es tornarà a fer de forma telemàtica. La plenària que té 8 punts a l’ordre del dia, compta amb una novetat respecte a les sessions anteriors. En aquesta ocasió es permeten preguntes del públic.

Un dia més parlem de l’associació Preservem El Maresme, que treballa per la supressió dels peatges de la c-32. Acaben de complir deu anys i ho han celebrat amb actes reivindicatius.

Aquest estiu i especialment des del desconfinament, en què es permetien esports nàutics, ha pujat el nombre de practicants de Padle Surf. Això ho hem notat tots. Moda, excusa per sortir de casa quan encara estàvem confinats? N’hem parlat amb en Xavier Masdevall, cabrerenc, subcampió del món de Padle Surf i campió d’Europa de la modalitat.

Després dels concerts confinats, el Casal Popular Atzari organitza els dimecres concerts a Can Bisa. Els protagonistes seran Pau Jover, Núria Casares, Jordi Font i Luca Pacini. El concert començarà a les 20 h amb aforament limitat als jardins de l’espai cultural.

En un any de normalitat estaríem a les portes d’una de les festes majors més esperades de la comarca, Les Santes. Enguany, celebraran actes sota el títol oficial de “Mataró S’enlaira“, i el no oficial de “No Santes“. N’hem fet una fotografia en aquest informatiu.

Com cada dia repassarem les dades del Coronavirus a Vilassar de Mar, dades que publica el Departament de Salut de la Generalitat, als voltants de la una del migdia.

Repassarem l’actualitat de la comarca del Maresme i el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.