Aquesta tarda a les 19 h en directe per Vilassar Ràdio sessió plenària ordinària i telemàtica amb vuit punts a l’ordre del dia.

Aquesta tarda a partir des de les 17 h i fins a les 19 h L’escriptor Rafael Nadal estarà a la Llibreria Índex de Vilassar de Mar, signant exemplars de la seva última novel·la “Mar d’estiu, una memòria mediterrània“.

Aquest dissabte 18 de juliol a les 19 h de la tarda més que recomanable concert de Gòspel a l’Església de Vilassar de Mar. “Dona Gòspel” que pertany a la institució “Lloc de la Dona” que és una entitat de la congregació de les Germanes Oblates que treballa al barri del Raval de Barcelona i que treballen per l’apoderament i transformació social a través del cant.

En aquest informatiu hem parlat amb Eloi Martínez Simón Vilassarenc que estudia un grau de literatura i que acaba de guanyar el prestigiós premi “Tinet”de relats curts i que organitza l’Ajuntament de Tarragona.

Com cada dia hem repassat les dades de Coronavirus a Vilassar de Mar, dades que publica el Departament de Salut de la Generalitat als voltants de les 13 h.
Hem un repàs a l’actualitat de la comarca del Maresme i el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.