Sito Vilarrubla Rius, president del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya des de l’any 2017 fins a la primavera d’aquest any 2020, va morir el passat dilluns 10 d’agost.  Vilarrubla, que demà dissabte hauria fet 67 anys, era el gerent i l’ànima de Mil Flors, empresa familiar importadora i comercialitzadora de flor tallada, que fundà ell mateix fa més de 30 anys-  Des del Mercat de Flor han lamentat la seva mort i han subratllat que va ser una persona afable, de tracte fàcil,  ferm en els negocis.

Dilluns que ve l’Ajuntament iniciciarà les obres de substitució del clavegueram i del ferm del carrer Enric Granados, en el tram comprés entre el carrer Colom i el del Rosari. Aquesta actuació inclourà l’aglomerat del carrer Enric Granados, des de Colom fins a la N-II. L’execució de les obres ha estat adjudicada a l’empresa Via Augusta Obres i Serveis, per un import de 198.527,57 € (IVA inclòs).

Recordem que des de fa una semana han entrat en vigor les sancions per incomplir les mesures aprovades per la Generalitat sanitàries per la covid-19 L’incompliment d’horaris i aforaments en bars, restaurants i locals d’oci es considera una infracció greu o molt greu i comportarà multes d’entre 3.001 i 600.000 euros, mentre que no portar mascareta o fer-ne un ús inadequat està  castigat amb 100 euros com una falta lleu.

Continua obert el termini per participar en l’enquesta per fer la diagnosi del nou Pla Local de Joventut

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha editat recentment un llibre sobre la història del teatre a la nostra població. L’obra s’anomena “Fer teatre sense teatre” i la seva autora és Júlia Porta. Porta ha explicat que el punt de partida d’aquest llibre és un treball que va realitzar quan estudiava a l’institut. És una gran amant del teatre i per aquest motiu va escollir aquest tema per a realitzar el treball de recerca que es demana als estudiants que cursen el batxillerat.

Endesa Distribución realitzarà un tall de subministrament elèctric aquest diumenge 16 d’agost  de 7:15 a 10 del matí que afectarà alguns punts del Polígon Industrial Els Garrofers per fer treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribución

Repassarem les dades sobre coronavirus al nostre municipi 

Masnou – L’Ajuntament i Mossos d’Esquadra acorden incrementar la presència policial, entre altres mesures

El poliesportiu de Cabrera de Mar comptarà amb nous vestidors