Les plataformes Preservem el Maresme i Aturem C32 han explicat en un comunicat de premsa que celebren l’anunci de la fi de la concessió i del peatge de l’autopista del C-32 Maresme el 31 d’agost de 2021 i han afegit que aquest anunci “ si es concreta i es desenvolupa seguint els acords de la Declaració i el Pacte de Mobilitat del Maresme, pot suposar una fita histórica. En el comunicat que han fet arribar a Vilassar Ràdio, Preservem El Maresme i Aturem la C32 expliquen que aquesta bona notícia no pot amagar que fa poques seque tmanes la Generalitat ha insistit a presentar un nou projecte d’allargar la C-32 de Tordera a Lloret de Marque comporta, segons les plataformes,  un peatge a l’ombra per Abertis, la destrucció d’espais naturals i la promoció del vehicle privat. Un projecte del tot incompatible, han dit les plataformes,  amb una mobilitat sostenible i que suposaria – amb la greu crisi econòmica que s’inicia- la continuïtat de la hipoteca pública amb Abertis . Sostenen que, en contrapartida, caldria desenvolupar els projectes alternatius en clau de sostenibilitat que proposa la plataforma Aturem C-32.

Es suspèn la Setmana de la Gent Gran i les activitats formatives es reprendran en funció de la pandèmia

Divendres passat van entrar en vigor les noves sancions per incomplir les mesures aprovades per la Generalitat sanitàries per la covid-19

Durant la segona quinzena d’agost, l’Ajuntament té previst l’inici de les obres de substitució del clavegueram i del ferm del carrer Enric Granados, en el tram comprés entre el carrer Colom i el del Rosari. Aquesta actuació inclourà l’aglomerat del carrer Enric Granados, des de Colom fins a la N-II. L’execució de les obres ha estat adjudicada a l’empresa Via Augusta Obres i Serveis, per un import de 198.527,57 € (IVA inclòs).

Nascuda i centrada en donar suport a persones amb pocs recursos econòmics que pateixen la temuda malaltia neurodegenerativa coneguda com a ELA, l’ONG Generació O2 darrerament ha augmentat el seu radi d’acció. S’ocupen, també, de col·lectius molt vulnerables com el de les dones i infants maltractats. També se centren en assistir el col·lectiu LGTB+I. En aquest sentit, la vilassarenca Montse Ruiz s’ha incorporat com a directora del departament de salut.

La Unió Esportiva Vilassar de  Mar organitza un campus de futbol.  Es realitzarà  del 31 d’agost al 4 de setembre  i del 7 al 10 de setembre. El preu és de 70 euros una semana i de 130 euros dues setmanes.

Cabrils – Aquest dimecres, 12 d’agost, campanya de donació de sang al Centre Cívic La Fàbrica de 17h a 21h