“Estem preparats” assegura Jordi Tapias, el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, de cara a l’inici del curs escolar fixat per aquest dilluns. Durant l’entrevista realitzada pel nostre company Jaume Cabot, Tapias destaca la feina feta, fins ara, pels equips docents dels diferents centres educatius del nostre municipi per seguir les directrius del Departament d’Ensenyament de la Generalitat que, sovint, s’han anant modificant sobre la marxa. Tapias assegura que “tot està a punt” i aprofita per fer “una crida a la corresponsabilitat a tota la comunitat educativa” i demana, especialment, “la col·laboració de les famílies” per afrontar el primer curs escolar post Covid 19.

Malgrat les restriccions pel coronavirus, la Tropa Teatre ha volgut ser fidel amb el seu compromís amb la Diada Nacional de Catalunya que se celebra demà. Serà aquest dissabte, a les 9 del vespre, quan la Tropa oferirà el seu tradicional Recital de Poesia a l’exterior de Can Bisa.

Després de 21 anys celebrant-se de manera ininterrompuda, la Regidoria de Serveis Socials, prioritzant la salut de les persones, ha decidit suspendre la Setmana de la Gent Gran que havia de celebrar-se al setembre

Pel que fa a la informació comarcal us explicarem que des de la Denominació d’Origen d’Alella titllen la verema d’aquest setembre com la pitjor dels darrers anys.