A l’informatiu d’aquest dijous hem parlat dels següents temes:

A partir d’aquest dijous és obligatori l’ús de la mascareta al carrer encara que es puguin mantenir les distàncies socials. Segons la normativa l’incompliment de la mesura pot ser sancionat amb 100 . Hi ha però excepcionalitats, en aquest informatiu hem repassat quines són.

Diumenge passat es va portar a terme una nova campanya de recollida de sang al nostre poble. Ja tenim les dades i avui la tècnica del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Sílvia Delgado, n’ha parlat.

Illa fantasia, el parc aquàtic de Vilassar de Dalt, reobre les portes després de l’estat d’alarma, en aquest informatiu hi hem entrat, per saber les mesures presses. Ens ho ha explicat el director comercial d’Illa Fantasia, Carlos Santillana.

L’Espanyol des d’ahir la nit ja és nou equip de la segona divisió després de la derrota al Camp Nou en un derbi avorrit. Vilassar de Mar compta amb una nodrida representació de “pericos“, amb penya espanyolista i avui hem volgut parlar amb ells perquè facin balanç de la temporada.

Hem parlat com cada dia de les dades del Coronavirus i quina afectació té al nostre poble, segons les dades del Departament de Salut de la Generalitat.

hem repassat l’actualitat de la comarca del Maresme i el temps amb el Servei Meteorològic de Catalunya.