Aquest dilluns 8 de juny, a l’informatiu, hem centrat la nostra atenció en aquests temes:

Vilassar de Mar ha entrat en la fase 2. Hem explicat què implica

-hem tractat sobre la normativa d’ús de les platges en la Fase 2

-hem connectat amb la Policia Local 

ha començat l’activitat de cirurgia sense ingrés a l’Hospital de Mataró. En aquest context, estan actius un total de deu quiròfans entre matí i tarda, incloent-hi el destinat a la cirurgia urgent. De moment, el quiròfan 11 es manté reservat per operar pacients Covid. N’hem parlat amb Josep Maria Ibáñez, director asistencial del Consorci Sanitari del Maresme

-hem parlat de les patrulles ciutadanes creades a Mataró davant l’increment de robatoris i ocupacions

una mitjana de 800 professionals sanitaris al dia han fet ús des de mitjans de març dels establiments hotelers habilitats pel Departament de Salut per fer posible que els professionals sanitaris que treballen lluny de casa poguessin allotjar-se prop de l’Hospital on exerceixen la seva funció.  El passat   31 de maig va ser l’últim que van poder beneficiar-se dels hotels adaptats, ja que el nombre d’hospitalitzacions per coronavirus cada dia és menor i també s’ha reduït el risc i la probabilitat que els professionals es contagiïn.

ens ha visitat l’associació esportiva Club Patí Català de Vela Palomares.El seu president és Jaume Rocabert. Ens ha explicat que les mesures de l’estat d’alarma no han afectat a l’entitat ja que no tenien previst realitzar cap activitat  a laplatja en el que hem portat d’any, ja que no tenem permís per realitzar-les .Estan a l’espera de rebre aquest permís que depèn de tres administracions: Estat, Generalitat i Ajuntament.

-hem fet un volt per l’actualitat del Maresme i hem ofert la predicció del temps