Hem començat explicant-vos que aquest divendres se celebra la Diada Nacional de Catalunya. La primera amb la pandèmia de la covid 19 al damunt i en la qual, per què no dir-ho, es respira un cert clima enrarit entre els partits independentistes. L’ANC prepara un esdeveniment a Vilassar de Mar que consistirà en una versió postcoronavirus de la Via Catalana de 2013. Una filera des de la rotonda de la carretera d’Argentona fins el Mercat de la Flor que s’unirà a la convocada a tot el Maresme. Respectant, en tot moment, les mesures de seguretat que dicta la pandèmia.

Més que satisfets estan des del Banc de Sang i Teixits de Catalunya de les extraccions que es van realitzar, aquest diumenge a Vilassar de Mar. De 10 a dues del migdia, davant de l’Aula de Música, es van complir les previsions més optimistes d’aquest organisme ja que es van fer 50 donacions de sang a Vilassar de Mar.

Alba i Andrea són les dues educadores que ha incorporat l’Ajuntament de Vilassar de Mar per conscienciar els joves de seguir les mesures anti Covid 19. Fan pedagogia pels carrers del municipi per intentar evitar la propagació i contagi del coronavirus. Ja fa un parell de setmanes que interactuen amb grups de jovent. Ho fan a partir de les sis de la tarda i ja han detectat dues zones de Vilassar de Mar amb una alta concentració de grups de nois i noies: el Barato i el parc de la Bòbila.

La setmana que ve tornen les classes. La Generalitat manté, a data d’avui, el dilluns 14 de setembre com a data per donar el tret de sortida al curs 2020-2021. Un curs que vindrà marcat pels controls de temperatura, les mascaretes i les distàncies socials.

Pel que fa a la informació esportiva us detallarem tota la pretemporada que ha dissenyat la UE Vilassar de Mar per encara i preparar la propera campanya en la qual, un any més, els blanc-i-vermells seguiran a Tercera Divisió