Al setembre es realitzarà la matriculació per a l’oferta formativa de l’escola municipal d’adults Els Ametllers, per al pròxim curs 2020-2021. Tots els cursos es faran a la tarda  . Les dates en concret seran el 7 i 8 de setembre de 2020 per a les persones que hagin fet la preinscripció al juny i a partir del 9 de setembre s’obrirà la matrícula per a la resta, fins a omplir els cursos.

L’oficina mòbil del Document Nacional d’Identitat (DNI), de la Policia Nacional, tornarà al nostre poble des de setembre fins al desembre. Les persones interessades en fer-se el DNI per primera vegada o en renovar-se’l,  han de demanar cita prèvia trucant per telèfon a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, 93 754 24 00

En motiu de la COVID-19, enguany l’Ajuntament ha suspès els tornejos que cada any organitza durant l’estiu de Vòlei platja, Bàsquet 3×3 i Tennis platja. Per aquesta raó, la Regidoria d’Esports, juntament amb les de Joventut i de Comunicació, ha buscat una alternativa perquè els vilassarencs i les vilassarenques s’animin a fer activitat física i esport de manera responsable i segura. Es tracta del Repte de l’estiu 2mil20actiu, amb propostes esportives setmanals des de l’App Vilassar de Mar per a dispositius mòbils. El Repte es realitza amb el lema “Mou-te amb seny”.El termini d’inscripció es va obrir fa setmanes i ha quedat prorrogat fins a aquest divendres 7 d’agost.

L’Espai Cultural Can Bisa ha reobert l’espai expositiu que té al vestíbul i està acollint la mostra “Els veïns de sota”, de Marc Casanovas i Fèlix. Es tracta d’un recull de fotografies subaquàtiques preses prop de casa nostra i que suposen una bona oportunitat per conèixer la fauna marina més propera.

Repassem les dades de coronovirus a Vilassar de Mar corresponents a aquest divendres

El Maresme perd 10.753 llocs de treball en un any

TecnoCampus aplicarà ajudes de fins al 50% de la matrícula de grau per a situacions derivades de la Covid-19

Cabrils – L’Ajuntament agraeix les donacions realitzades durant l’emergència sanitària de la Covid-19