L’Ajuntament de Vilassar de Mar està portant a terme una campanya per demanar a bars i restaurants l’estricte compliment de les mesures de seguretat decretades per contenir la propagació del coronavirus. Mitjançant una carta adreçada als propietaris dels establiments, l’Ajuntament recorda la necessitat de que es respectin els protocols establerts perquè els ciutadans puguin fer ús d’aquests serveis amb seguretat.

El tram del carrer Arpella ubicat entre Cuba i Buenos Aires està tallat al trànsit, fins a nou avís, degut a la caiguda d’un mur aquest passat dimecres 5 d’agost. Només hi poden accedir els veïns i veïnes que tinguin pàrquings en aquest tram del carrer.   La Policia també ha explicat que, per precaució, està tallat al trànsit tant de vianants com  de vehicles el tram de Buenos Aires entre Concepció i Arpella, fins a nou avís.

Les Festes del Barato s’han suspès. Així ho ha decidit l’Associació de Festes del Barri del Barato que cada any, durant la primera setmana d’agost, celebra les festes del barri. Els membres de la junta han informat a l’Ajuntament, a través d’instància, que enguany es cancel·la la celebració seguint un criteri de prudència amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, compromesos amb la ciutadania i contribuint a evitar qualsevol acte que pugui afavorir l’expansió de la pandèmia.

És obert el termini per participar en l’enquesta per fer la diagnosi del nou Pla Local de Joventut

El vilassarenc Eloy Martínez Simón va ser distingit, fa unes setmanes, com a flamant guanyador del prestigiós premi Tinet de narrativa curta que concedeix l’Ajuntament de Tarragona.  Va triomfar, entre 252 originals presentats, amb el seu relat Els Nigrants, un escrit sobre la denuncia i la discriminació social.

Continua obert fins el 18 de setembre el termini per participar al Maresmusic, el concurs de música jove que es realitza per iniciativa de quatre ajuntaments de la comarca. Aquest any el consistori organitzador és el de Vilassar de Mar

Repassem les dades sobre coronavirus a Vilassar de Mar  

Teià – Reparat l’emissari submarí de la depuradora de Teià greument danyat pel temporal Glòria

A Premià de Mar, fins al 15 d’agost estarà obert el període d’inscripcions per al concurs Delayta’ns, adreçat a grups de música emergents no professionals que tinguin temes propis. En total se seleccionaran 10 grups que competiran a les semifinals que se celebraran  els dies 2 i 3 d’octubre. La final es farà el dia 3 al vespre a l’Espai l’Amistat.