Donat l’augment de casos de coronavirus que s’ha detectat a Vilassar de Mar en el últims dies i l’elevat risc de contagi que això implica per a la nostra població, l’Ajuntament demana la col·laboració dels veïns i de les veïnes per tal d’intentar minimitzar el riscos. El consistori sol·licita que la població extremi precaucions davant l’alt risc de contagi de coronavirus i evitar que aquest increment esdevingui un rebrot. El consistori també ha iniciat una campanya per demanar a bars i restaurants l’estricte compliment de les mesures de seguretat decretades per contenir la propagació del coronavirus. Mitjançant una carta adreçada als propietaris dels establiments, l’Ajuntament recorda la necessitat de que es respectin els protocols establerts perquè els ciutadans puguin fer ús d’aquests serveis amb seguretat. . Em parlem amb l’alcalde, Damià del Clot.

Des del passat 25 de juliol s’estan duent a terme  els treballs de trasllat de les vies de la línia d’ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet a l’interior de l’estructura de la futura estació de La Sagrera. Fins que finalitzin les obres, l’oferta de trens entre Malgrat de Mar i l’Hospitalet de Llobregat es redueix a 6 trens per hora i sentit en hora punta i a 4 durant la resta de la jornada. Segons la planificació vigent, no es tornarà a la normalitat fins el mes de novembre.

La cantant vilassarenca Laia dels Vents està preparant el seu nou treball discogràfic, anomenat “Retorn a casa”, i ha obert un procés de crowdfunding, és a dir, de mecenatge,  per a totes aquelles persones que vulguin donar-li un cop de mà amb les seves aportacions econòmiques en el procés de  publicació d’aquest nou disc. Laia dels Vents (publicar en web radio)

Oberta la inscripció per al campus de futbol de la Unió Esportiva Vilassar de setembre

A Premià de Mar, s’inicua una nova campanya de Radars per donar suport a les persones grans del municipi

L’Ajuntament de Cabrils treballa per oferir una Festa Major de Santa Helena segura