A la Crònica, hem recordat que l’Ajuntament de Vilassar de Mar destinarà 350.000 euros en ajuts socials de caràcter econòmic a persones que hagin estat afectades directa o indirectament per la crisi de la covid-19 i es troben en situació d’especial necessitat i/o emergència. Aquests ajuts, que complementen els que anualment atorga l’Ajuntament, es poden sol·licitar fins el proper 31 de desembre i pretenen contribuir a contenir l’empitjorament de persones o famílies en situació de carència, dificultat socioeconòmica o risc d’exclusió social en l’actual context.

Han començat les obres per arranjar els pendents i millorar l’evacuació d’aigües pluvials als carrers Sant Jaume i Sant Pau

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme aprova el projecte constructiu del Parc Circular Mataró-Maresme. El projecte, pioner a Europa, compta amb un pressupost per a la primera fase de 6,5 milions d’euros i serà una referència en Economia Circular des de la primera pedra

L’escriptora Eulàlia Armengol, de Vilassar de Mar, dona a llum, de la mà d’Editorial Trípode, la seva primera obra literària, un llibre de contes titulat La insuportable absència del bròquil.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang diumenge 6 de setembre des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

El Museu Enric Monjo de Vilassar de Mar obrirà la temporada de tardor aquest diumenge 6 de setembre amb ‘Tocar, traçar, pintar’, una exposició de l’artista mataronina Mònica Vilert que es podrà visitar fins al 3 de novembre. La seva obra, amb les pintures, dibuixos i escultures, s’exhibirà a les cinc sales del Monjo, un espai perfectament adaptat a les mesures covid.

Repassem les dades de coronavirus al nostre poble

L’Ajuntament de Cabrils actualitzarà la Guia Comercial i de Serveis del poble

Cabrera de Mar – Es restaura la bassa de Cal Conde