Es suspèn la Setmana de la Gent Gran i les activitats formatives per a la gent gran es reprendran en funció de la pandèmia

Ha quedat conclosa la renovació del cautxú del parc infantil de la Plaça Vicenç Casanovas, que es trobava molt deteriorat. El nou cautxú incorpora jocs infantils pintats sobre el terra.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha editat recentment un llibre sobre la història del teatre a la nostra població. L’obra s’anomena “Fer teatre sense teatre” i la seva autora és Júlia Porta. A l’obra s analitza també la situació dels equipaments municipals en què actualment s’escenifiquen obres de teatre al nostre municipi, l’Ateneu i la Sala Roser Carrau i repassa la tasca realitzada per l’entitat La Tropa Teatre. Parlem amb Júlia Porta.

Una pregunta molt repetida, darrerament, a Vilassar de Mar, sigui a les terrasses dels bars sigui a les xarxes socials, és la següent: perquè xiulen ara els trens de la R1 quan entren i surten de les estacions? Des de Renfe expliquen que és un toc d’alerta i precaució i afegeixen que a la zona compresa entre Mataró i Vilassar de Mar s’estan realitzant, actualment, un munt d’obres de millora. És per això que s’habilita el senyal acústic. Per prevenir tant els treballadors com possibles usuaris de la imminent entrada i sortida del comboi de la zona de l’estació.

Es prorroga fins el 7 d’agost la inscripció al Repte de l’estiu 2mil20actiu

Repassem les dades de coronavirus a la nostra població

El proper curs, l’institut escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar presentarà diferents millores gràcies als treballs dels quals ha estat objecte al llarg de les darreres setmanes

Fins al 13 de setembre Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró acull l’exposició “Mataró és festa” que recull més de 110 figures de la ciutat, incloent-hi les institucionals.


Premià de Mar – S’obre un procés per recollir propostes per a un monòlit d’homenatge a les víctimes de la COVID-19