El regidor de Junts x Catalunya a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Jordi Pallés, ha estripat el seu carnet de militància del PDCat. Dilluns a la nit, va decidir fer efectiva la seva renúncia.

El consistori està realitzant els treballs per adequar el local del carrer Sant Roc i ampliar l’actual centre social Mn. Galbany

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang diumenge 6 de setembre des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

Al setembre es realitzarà la matriculació per a l’oferta formativa de l’escola municipal d’adults Els Ametllers, de Vilassar de Mar, per al pròxim curs 2020-2021. Tots els cursos es faran a la tarda .Les dates de matriculació són el 7 i 8 de setembre de 2020 per a les persones que hagin fet la preinscripció al juny i a partir del 9 de setembre s’obrirà la matrícula per a la resta, fins a omplir els cursos. Aquest any les ràtios per grups són menors. La matriculació es farà en estricte ordre d’arribada els dies de la matrícula.

El Museu Enric Monjo de Vilassar de Mar obrirà la temporada de tardor aquest diumenge 6 de setembre amb ‘Tocar, traçar, pintar’, una exposició de l’artista mataronina Mònica Vilert que es podrà visitar fins al 3 de novembre. La seva obra, amb les pintures, dibuixos i escultures, s’exhibirà a les cinc sales del Monjo, un espai perfectament adaptat a les mesures covid.

Si la Covid 19 ho permet, i amb totes les precaucions del món, la Unió Esportiva Vilassar de Mar ja ha dissenyat els partits de pretemporada. Cal que, malgrat les condicions atípiques de pandèmia, els homes de Peque vagin rodant i recuperant sensacions per encarar una nova temporada a la Tercera Divisió. Així, s’han dissenyat una bona colla d’encontres per mirar d’agafar el millor estat de forma possible abans que arrenqui la competició que, en principi, i subratllem en principi, hauria d’arrencar el primer cap de setmana d’octubre.

Aleix Viu Cotolí està participant al Campionat d’Espanya de Superbikes

Finalment, no hi haurà macro bordell a la capital del Maresme. El Tribunal Suprem no admet el darrer recurs del promotor d’un macroprostíbul a Mataró i tomba definitivament la possibilitat que el bordell s’instal·li a la ciutat. La resolució és ferma i, per tant, posa fi a un culebrot que s’ha allargat tota una dècada. L’empresari en litigi pretenia “rehabilitar” una antiga llicència d’obres de l’any 2007 a partir d’una llicència ambiental de l’any 2010.