L’Ajuntament de Vilassar de Mar demana a la població, durant les trobades i reunions familiars i d’amics, reduir el nombre dels contactes o extremar les precaucions amb les persones que no són convivents, ja que poden actuar com a factor multiplicador de risc de contagi.

Oriol Llenas, Laia Ba i Carmen Arechaga són els tres alumnes de Vilassar de Mar que millor nota han tret en els exàmens de Selectivitat realitzats a principis de juliol. Els tres, a més, han estat distingits amb la distinció PAU que s’atorga a aquells alumnes catalans que han tret un 9, com a mínim.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya va organitzar una campanya de recollida de donacions de sang aquest passar diumenge 2 d’agost des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música. Es van recollir 38 donacions de sang, sis de persones que efectuaven donació per primera vegada. Una persona no va poder efectuar donació per prescripció del metge.

Les Festes del Barato s’han suspès. Així ho ha decidit l’Associació de Festes del Barri del Barato que cada any, durant la primera setmana d’agost, celebra les festes del barri. Els membres de la junta han informat a l’Ajuntament, a través d’instància, que enguany es cancel·la la celebració seguint un criteri de prudència amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, compromesos amb la ciutadania i contribuint a evitar qualsevol acte que pugui afavorir l’expansió de la pandèmia.

Parlem amb Josep Rivas, secretari del Centre Cívic del Passeig, sobre qüestions d’actualitat referides a aquest Cívic.

El Museu Enric Monjo ha tornat al seu horari habitual, després de la seva obertura el passat 20 de juny només en caps de setmana. D’aquesta manera, el Museu Monjo roman obert de dimarts a divendres, de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i els diumenges d’11 a 14 h. Els festius romandrà tancat.

Repassem les dades obre coronavirus a Vilassar de Mar corresponenents a aquest dilluns

Mataró – La Policia Local incorpora 11 nous agents

Mataró – L’Ajuntament millorarà l’enllumenat de 8 carrers dels Molins i de Vista Alegre amb un estalvi energètic del 52%