Al setembre es realitzarà la matriculació per a l’oferta formativa de l’escola municipal d’adults Els Ametllers, de Vilassar de Mar, per al pròxim curs 2020-2021. Tots els cursos es faran a la tarda.Les dates de matriculació són el 7 i 8 de setembre de 2020 per a les persones que hagin fet la preinscripció al juny i a partir del 9 de setembre s’obrirà la matrícula per a la resta, fins a omplir els cursos.

L’empresa de manteniment viari començarà aquest dijous 3 de setembre l’arranjament dels pendents del paviment de la vorera del carrer Sant Jaume i Sant Pau, així com l’execució dels nous embornals, per tal de millorar l’evacuació de les aigües pluvials que actualment s’hi acumulen.

El Grup Viver de Bell-lloc realitzarà les tasques de manteniment dels 4.607 exemplars que conformen l’arbrat públic de Vilassar de Mar després d’haver resultat guanyador del concurs públic realitzat per l’Ajuntament. El manteniment general de l’arbrat municipal, que es troba als carrers, places, jardins, parcs i equipaments del poble, inclou dos tipus de treballs principals: la poda en èpoques d’expansió vegetativa i les podes de seguretat.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang diumenge 6 de setembre des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

L’escriptora Eulàlia Armengol, de Vilassar de Mar, dona a llum, de la mà d’Editorial Trípode, la seva primera obra literària, un llibre de contes titulat “La insuportable absència del bròquil“.

Repassem les dades de coronavirus corresponents a aquest dimecres

Una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Masnou ha acabat amb una quinzena de joves detinguts acusats de robatoris amb violència i intimidació tant a vianants com a l’interior de domicilis.

La Mítica Biennal de Cinema de Venècia tindrà presència a la capital del Maresme. Des d’aquest divendres i fins el proper dissabte 12 de setembre el  Mataró Art Contemporani acollirà la secció de realitat virtual de la prestigiosa cita cinematogràfica italiana. Es mostraran 44 projectes seleccionats a la sala d’exposicions de Can Palauet.