No fer trobades de més de 10 persones en l’àmbit privat ni en el públic és la principal mesura decretada per la Generalitat per evitar la propagació de la covid-19. El decret afecta a tota Catalunya i incideix en la necessitat d’evitar aglomeracions de persones per frenar el ràpid contagi del coronavirus. Per aquest motiu, el comitè d’emergència pel coronavirus de l’Ajuntament de Vilassar de Mar vol recordar no només l’obligació de respectar mesures com l’ús de la mascareta sinó també els beneficis que comporta complir-les i insisteix que observar aquestes mesures, tant en l’àmbit privat com en el públic, contribuirà a reduir l’elevat risc de contagi que alguns indicadors assenyalen al nostre territori, així com la probabilitat d’haver de prendre d’altres determinacions de major afectació sobre la rutina diària de la ciutadania.

Un home va morir ahir en caure del sostre d’una nau on feia tasques de manteniment a Vilassar de Mar

L’Escola de Dansa Madó està preparant l’inici del curs 2020-2021 adaptant-se a totes les mesures que dicta el Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Serà un curs atípic, el primer post Covid, però, des d’aquest centre de Vilassar de Mar confessen tenir més ganes que mai. La voluntat és que ni la dansa ni l’activitat artística s’aturin. De fet, demanen joves actors i actrius per formar-se en teatre musical. 

Després de 21 anys celebrant-se de manera ininterrompuda, la Regidoria de Serveis Socials, prioritzant la salut de les persones, ha decidit suspendre la Setmana de la Gent Gran que havia de celebrar-se al setembre

L’oficina mòbil del Document Nacional d’Identitat (DNI), de la Policia Nacional, tornarà al nostre poble des de setembre fins al desembre. Les persones interessades en fer-se el DNI per primera vegada o en renovar-se’l,  han de demanar cita prèvia trucant per telèfon a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, 93 754 24 00, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Se’ls donarà dia i hora

La Unió Esportiva Vilassar de  Mar organitza un campus de futbol. Es realitza  del 31 d’agost al 4 de setembre  i del 7 al 10 de setembre. El preu és de 70 euros una semana i de 130 euros dues setmanes. Les places són limitades,i s’apliquen els protocols de la legislació vigent en relació al COVID-19 i s’utilitzen els dos camps de futbol.

Repassem les dades sobre Coronavirus a Vilassar de Mar

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor d’un homicidi a Mataró. Els agents es van presentar, ahir al vespre,  a un immoble de la capital del Maresme, l’adreça del qual no s’ha facilitat, i van trobar el cos d’una persona morta estirada al terra del domicili. 

L’Hospital de Mataró ha posat en marxa una prova pilot per citar a través del mòbil les persones que s’han de fer una anàlisi de sang (unes 600 diàries). Durant els propers mesos, el centre ha de reprogramar més de 150.000 visites a causa de l’aturada que va acompanyar les setmanes més agudes de la pandèmia de la Covid-19. A fi d’agilitar tot aquest procés, i alhora estalviar el consum de paper, la citació per SMS s’ampliarà progressivament a partir de mitjans de setembre.

Del 4 al 12 de setembre tindrà lloc a Premià de Mar la campanya L’Euro solidari de suport al banc d’aliments DISA Premià. La campanya, que compta amb el suport de l’Ajuntament, tindrà per escenari els comerços, supermercats, bars i restaurants de la vila. En aquests indrets, els clients podran trobar guardioles on podran fer donatius perquè, des del DISA, es puguin adquirir aliments i productes d’higiene que després seran lliurats a les famílies necessitades de Premià de Mar i de Premià de Dalt.