Incendi sense ferits en un pis del carrer Narcís Monturiol

Al matí d’avui divendres 21 d’agost s’ha produït un incendi a un pis del carrer Narcís Monturiol amb la Riera d’en Cintet, a causa d’unes espelmes que han calat foc un matalàs. Com a conseqüència de l’incendi no s’han de lamentar ferits, només un agent de la Policia local ha estat traslladat de forma preventiva a l’Hospital de Mataró per inhalació de fum. El que sí ha quedat afectat han estat dos pisos i l’escala de la comunitat. En el moment de l’incendi en el pis hi havien dues persones, una mare i el seu fill, que han sortit pel seu propi peu i han avisat al telèfon d’emergències.

Lluís López, cap de la Policia Local destaca que “el pis originari de l’incendi s’ha malmès bastant no només per les flames sinó per l’alta temperatura i de moment no s’hi podran allotjar”.

La trucada telefònica alertant de l’incendi s’ha rebut a les 7.05 h i al lloc dels fets s’han desplaçat quatre dotacions de bombers, tres unitats de la Policia Local, dues de Mossos d’Esquadra i una ambulància. Fins a l’extinció del foc, els veïns de l’edifici han estat confinats als seus domicilis.

Leave a Reply